T teknohobi123 Hectopat Katılım 14 Ağustos 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2015 #1 Merheba. Google hesabımın şifresini biliyorum. Kullanıcı adımı unuttum. ikincil e-postaya ve telefon numarası ile doğrulamaya bişey yazmamıştım. Lütfen yardımcı olurmusunuz? Ad soyad yazarak Gmail adresini bulabilecğim bir yer var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2015
Merheba. Google hesabımın şifresini biliyorum. Kullanıcı adımı unuttum. ikincil e-postaya ve telefon numarası ile doğrulamaya bişey yazmamıştım. Lütfen yardımcı olurmusunuz? Ad soyad yazarak Gmail adresini bulabilecğim bir yer var mı?
B Bir Deliden Fazlası Ziyaretçi 4 Eylül 2015 #2 Google'ın destek birimleriyle iletişim kurman gerekiyor ve bu işlem çok zor, çünkü hiçbir bilgi girmemişsin.
Google'ın destek birimleriyle iletişim kurman gerekiyor ve bu işlem çok zor, çünkü hiçbir bilgi girmemişsin.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 22 Ağustos 2018 #3 Şuradan (Oturum açın - Google Hesapları) telefon numaranızı veya kurtarma e-postanızı girerek sorununuzu çözebilirsiniz diye düşünüyorum.
Şuradan (Oturum açın - Google Hesapları) telefon numaranızı veya kurtarma e-postanızı girerek sorununuzu çözebilirsiniz diye düşünüyorum.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.532 Makaleler 2 Çözümler 129 22 Ağustos 2018 #4 yigidyum dedi: Şuradan (Oturum açın - Google Hesapları) telefon numaranızı veya kurtarma e-postanızı girerek sorununuzu çözebilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bunların hiç birini girmemiş.
yigidyum dedi: Şuradan (Oturum açın - Google Hesapları) telefon numaranızı veya kurtarma e-postanızı girerek sorununuzu çözebilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş bunların hiç birini girmemiş.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 22 Ağustos 2018 #5 Üzgünüm, farklı bir şey anlamışım sanırım. Yukarıdaki ziyaretçi arkadaşın dediğini yapmalısınız.