Google Maps Türkiye Bulanık Gözüküyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O sansür. Bir ara muhabbeti çıktı ve kaliteli olan görüntü gitti.
Müsait olunca araştırıp bulursam yazarım.

@Berkay Davas'ın son attığında görselin uzaktan çekildiğini fark ettim. Daha yakın için geçerli benim dediğim. Örnekle paylaşırım.
Belki de düzeltmişlerdir.

Bende düzgün. Arada internetle alakalı sadece Türkiye'nin değil birçok farklı yerin net uydu görüntüsü yüklenmiyor burada sansür gibi bir olay yok. Saçmalamışlar iyice yine.

O sansür. Bir ara muhabbeti çıktı ve kaliteli olan görüntü gitti.
Müsait olunca araştırıp bulursam yazarım.

@Berkay Davas'ın son attığında görselin uzaktan çekildiğini fark ettim. Daha yakın için geçerli benim dediğim. Örnekle paylaşırım.
Belki de düzeltmişlerdir.
Bu şekilde mi? Yakınlaştım, bende sorun yok.

1610881224793.png

Hocam fazla yetişkin içerikli siteye girmekten VPN açık unutmuşsun sanırım, kapatıp bir giriver sana zahmet. Google Haritalar bölgesini Türkiye yaparsan sansür tüm ülke için geliyor. :)
VPN falan açık değil, haddini bilerek konuş. İnternet hızın düşük olabilir. Saçma teoriler ortaya atmayın.

Dosya Ekleri

• 1610881189654.png
    1610881189654.png
    2,6 MB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Ayrıca sansür olsa neden sokak görünümü olsun? Uydu görüntüsünün bozuk olma ihtimali var çünkü o görüntüler yörüngeden uydular ile çekiliyor ve birkaç süreçten geçerek işleniyor. Bu bölgelerin yüksek zoomlu hali işlenmediyse bu şekilde olabilir. Bundan da Google Türkiye sorumludur. Bu sadece Türkiye'ye özel olmaz.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı