Çözüldü Google mesajlarda silinmiş numaralar gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dostyogurt

Megapat
Daha fazla  
Google'ın uygulamasını kullanıyorum mesajlaşmak için. Yeni mesaja girdiğimde daha öncesinde kim olduğunu merak edip a harfiyle ekleyip sonrasında sildiklerim dahil geçmişten bugüne herkesi gösteriyor. Google kişiler'de sadece kendi kaydettiklerim var. Telefonum Samsung. Kendi kişilerinde de yine kendi kaydettiklerim mevcut. Tüm bunları silmek istiyorum fakat üstüne basılı tuttuğumda da herhangi bir aksiyona girmiyor. Ne yapabilirim?

Sorunu çözdüm. Kim eklenip silinirse Google mesajlar uygulaması kendi hafızasına kaydediyor. Uygulamanın ayarlarından veriler silinirse sadece o an kayıtlı olanlar kalıyor. Konu kilit.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231122_003236_Messages.jpg
    Screenshot_20231122_003236_Messages.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 971
Son düzenleyen: Moderatör:
Google hesabınıza kaydediliyor olmasın? Verileri sildiğiniz için de kayıtlı hesaptan çıkış yapmış olabilir mi?

Nasıl çözdünüz bende aynı sorun var silemiyorum o kişileri
Mesajlara basılı tutup Uygulama Bilgisi, ya da Ayarlar -> Uygulamalar -> Mesajlar tıkla. Oradan Depolama alanı ve önbellek -> Depolama alanını temizle tıkla. Tekrardan mesajlara girip gereken ayarları düzenle. Bu arada önceki mesajlar silinmiyor. Rahat olabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı