alfarrow
Hectopat
Daha fazla
Bu bir hata değil. İninal geçmişinize bakın orda bir numara göreceksiniz onu yazın.Merhaba yeni ininal Kart'ı aldim pay.google.com da doğrulamaya calistim ama böyle bir hata verdi.
Bu bir hata değil. İninal geçmişinize bakın orada bir numara göreceksiniz onu yazın.
Bu bir hata değil. İninal geçmişinize bakın orada bir numara göreceksiniz onu yazın.
VarKartınızda para var mı?
Google admob için Garanti bankası'ndan bir vadesi hesap açtım ismimi soy ismimi mobil uygulamadan hesap hareketlerinden kontrol edip direk giriyorum geçersiz giriş diyor. Birkaç denemelerim oldu benim normalde uzun bir ismim var FatımatülZehra Baysal diye Zehra Baysal olarak falan girmiştim kabul etmişti ama bu sefer doğrulamak için hesabıma para falan atmadı en sonunda hesabı doğrulayamadığına dair bir mail göndermiş. Ama ismi mi aynı görüyorum ismimi kabul etmiyor ne yapabilirim acil yardımcı olur musunuz?Bu bir hata değil. İninal geçmişinize bakın orda bir numara göreceksiniz onu yazın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.