Google ödüllü anketler güvenilir mi?

f33

Hectopat
Daha fazla  
Az önce Google yapmış olduğu Google ödüllü anketler programını indirdim ve bu uygulama gelen anketleri doldurarak para kazanmayı sağlıyor bende bunu kullanacağım ama profil oluştururken sözleşmeyi kabul etmemi istiyordu bende biraz korktum bu program güvenilir mi? Yani kabul edersem bana bir zarar gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam zaten Google'ın kendi uygulaması merak etmeyin bir şey olmaz.

Zaten o Google'ın uygulaması merak etmeyin. Ben de kullanıyorum ama çok az anket geliyor.

"bende bunu kullanacağım ama profil oluştururken sözleşmeyi kabul etmemi istiyordu"
Sözleşmeyi okuyun, kabul etmediğiniz bir madde barındırmıyor ise kabul edin. Google'a ait zaten güvenlik açısından sorun olacağını sanmam.

Ayda kaç anket geliyor ve para olarak ne kadar getirisi var söylerseniz sevinirim belki bende kullanabilirim.

Para olarak bazen 1 TL bazen 30 kuruş değişiyor anket konusunda pek bir şey söyleyemem eskiden kullanıyordum şu an sistemi nasıl bilemem.

Tabii ki güvenilir lakin kullanmanızı önermem. Google sizin hakkınızda sorular soruyor ve 20-30 kuruş karşılığında bilgilerinizi satmış oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…