paulhayranı
Picopat
Bildiğim olabilecek tüm şifreleri denedim fakat yine de olmadı. Şifremi sıfırlamayı denedim yine olmadı. Bunu nasıl çözebilirim?
Bildiğim olabilecek tüm şifreleri denedim fakat yine de olmadı. Şifremi sıfırlamayı denedim yine olmadı. Bunu nasıl çözebilirim?
Eki Görüntüle 1831757
Aynısı ben de olmuştu hocam yapmadığım yöntem kalmadı yine olmadı.
Nasıl halledebilirim peki? Hayatımın yarısı resmen bu gmaildeydi.
Bende de öyleydi hocam. Ne yapıp ne etsem biliyorsunuz Google kabul etmiyor. Desteğe yazmaktan başka çareniz yok gibi gözüküyor.
Hocam konuma bakabilirsiniz.
Google hesabıma giremiyorum
Eski bir hesaptı gireyim dedim ilk bunu dedi. Devam et dedim. Bunu dedi. Yani olmuyor. Başka ne yöntem olabilir?www.technopat.net
Destek nereden yazılıyor hocam? Hiçbir form bulamadım internette. Link gönderme şansınız var mı?
Ayrıca bir hesabım daha var kurtarma e postası için 1 ay bekletiyor gelecek mail adresi de belli ama üst üste 5 aydır istememe rağmen gelmeyen bir postam daha var. Eğer işe yararsa çok teşekkür ederim.
Hocam burasıymış galiba. Unuttum çünkü kusura bakmayın.
Peki hocam diğer yeri deneme şansınız var mı?Orayı zaten denedim konu açmadan önce.
Peki hocam diğer yeri deneme şansınız var mı?
Tabii.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.