Google Pay alternatifi NFC ile ödeme sağlayan mobil cüzdan önerisi

Makaleler
1
Yer
500 Republica
Merhaba, ben herhangi bir bankadan kullandığım banka ve kredi kartlarımı ekleyebileceğim ve aynı zamanda telefonumdan NFC ile ödeme yapabileceğim mobil cüzdan uygulaması arıyorum. Bunu en iyi şekilde Google Pay sağlıyor ancak malum ülkemizde mevcut değil. BKM Express iyi bir cüzdan uygulaması ancak NFC ödeme için Troy kart gerekiyor.

İstediğim gibi bir uygulama var mı?

Merhaba, ben herhangi bir bankadan kullandığım banka ve kredi kartlarımı ekleyebileceğim ve aynı zamanda telefonumdan NFC ile ödeme yapabileceğim mobil cüzdan uygulaması arıyorum. Bunu en iyi şekilde Google Pay sağlıyor ancak malum ülkemizde mevcut değil. BKM Express iyi bir cüzdan uygulaması ancak NFC ödeme için Troy kart gerekiyor.

İstediğim gibi bir uygulama var mı?
Akbank'ın Juzdan uygulamasını denediniz mi? Uygulamaya başka kartlar da ekleniyor ama ne işe yaradıklarını bilmiyorum. Telefonumda NFC olmadığı için de mobil ödeme kısmı açılmıyor. Belki de eklediğiniz kartları mobil temassız ödemede kullanabilirsiniz.

Akbank'ın Juzdan uygulamasını denediniz mi? Uygulamaya başka kartlar da ekleniyor ama ne işe yaradıklarını bilmiyorum. Telefonumda NFC olmadığı için de mobil ödeme kısmı açılmıyor. Belki de eklediğiniz kartları mobil temassız ödemede kullanabilirsiniz.
Juzdan'da sadece Akbank kredi kartlaro NFC ödemeyi destekliyor. Farklı bankaların kartları cüzdana ekleniyor ama bu şekilde kullanılamıyor. Çok araştırdım ama maalesef Google Pay'in alternatifi yok saçma bir şekilde. Böyle bir hizmetin yerli alternatifi nasıl olmaz? Her mobil cüzdan hizmeti kendi ön ödemeli kartını kullandırtmanın peşinde. Google Pay Türkiye'ye gelene kadar bankaların kendi mobil uygulamaları aracılığıyla NFC ödemeyi kullanmak zorundayız. Ama onlar da sadece kendi kredi kartlarıyla NFC ödemeyi destekliyor.

Ülkemizde yabancı para altyapısı yok.
Şuan dolar 21 iken bizde güya seçim öncesi 19,50-19,60-19,80 ama gerçekte böyle değil.

Mevcut yönetim değişirse herşey gelir emin olun.
Paypal vb. Apple Pay/Google pay dahil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı