Google Play oyun kayıtları yedeklenebilir mi?

ayşe öztürk

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle selam. Ben telefon değiştirmeyi düşünüyorum ve hikayeli oynadığım birçok oyun var. Onca emeğimin boşa gitmesini istemediğim için kayıtları yenisine geçirmek istiyorum, nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Play Games aracılığı ile Cloud sistemine kayıt ediyorsa oyun bu şekilde veya bazı oyunların Facebook vb gibi sosyal medya platformlarında da cloud kaydetme seçeneği oluyor. Sadece bunlar var ise cloud ile kayıt edebilirsiniz. Eğer telefonların dosyalarına erişime sahipseniz de eski telefondan yenisine bu dosyaların hepsini elle atıp, konumuna yerleştirince eskisinin yerine kaldığınız yerden devam etmeniz lazım.

Play Games aracılığı ile Cloud sistemine kayıt ediyorsa oyun bu şekilde veya bazı oyunların Facebook vb gibi sosyal medya platformlarında da Cloud kaydetme seçeneği oluyor. Sadece bunlar var ise Cloud ile kayıt edebilirsiniz. Eğer telefonların dosyalarına erişime sahipseniz de eski telefondan yenisine bu dosyaların hepsini elle atıp, konumuna yerleştirince eskisinin yerine kaldığınız yerden devam etmeniz lazım.

Nasıl yapabilirim peki?

Cloud için oyunun ayarları bölümünde veya internet açarsanız oyunun da desteği var ise oraya kayıt eder ve diğer telefonda hesabınızı açınca devam edersiniz. Yoksa aerosimit hocamın dediği yöntemi uygulamak daha basit olur.

Ben program yüklemek istemiyorum save dosyalarını bir şekilde yenisine atsam olur mu?

Ben program yüklemek istemiyorum save dosyalarını bir şekilde yenisine atsam olur mu?
O zaman elle teker teker hepsini seçip birinden öbürüne dosyaları toplu şekilde yerlerine taşımak lazım. Toplumda hata verir, kaldıramaz ise işiniz iş. Teker teker her bir dosya için uğraşmak gerek. Fakat Aerosimit hocamın dediği daha zahmetsiz bir yöntem olur tabi son seçim sizin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı