B Barış Çakar Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 24 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba ayarlar güvenlik kısmından baktığımda Google Play sistem güncellemesi. Yazısı gözükmüyor.
Arkadaşlar merhaba ayarlar güvenlik kısmından baktığımda Google Play sistem güncellemesi. Yazısı gözükmüyor.
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.362 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #2 Yeni güncellemeyle kaldırıldı. Artı 0 Eksi
KS KS B Barış Çakar Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 24 Ağustos 2022 #3 Megansi dedi: Yeni güncellemeyle kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Megansi dedi: Yeni güncellemeyle kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Az önce uygulamadan bir güncelledim ve yeniden başlattım telefonu geri geldi seçenek. Son düzenleme: 25 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Megansi dedi: Yeni güncellemeyle kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Megansi dedi: Yeni güncellemeyle kaldırıldı. Genişletmek için tıkla... Az önce uygulamadan bir güncelledim ve yeniden başlattım telefonu geri geldi seçenek.
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.362 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #4 Yazılımsal hata olabilir, arkadaşlar kalktı demişti. Artı 0 Eksi
KS KS B Barış Çakar Picopat Katılım 8 Ağustos 2022 Mesajlar 137 Çözümler 1 25 Ağustos 2022 #5 Megansi dedi: Yazılımsal hata olabilir, arkadaşlar kalktı demişti. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler Artı 0 Eksi
Megansi dedi: Yazılımsal hata olabilir, arkadaşlar kalktı demişti. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler