Merhaba arkadaşlar, Asus ME176c tabletim var. Bir uygulama indireceğim zaman bir hata nedeniyle indirilemedi diyor ve inmiyor. Artık indirirken indiriliyor yazısında takılıyor. Ne yapmam lazım ?
Aynı sorun bende de var. Özellikle yüksek boyutlu oyunlarda veya uygulmalarda bu sorunu yaşıyorum. Ekran açık şekilde indirmeyi deneyin ve ekran zaman aşımı süresini en uzuna ayarlayın.
Soruna köklü olarak bir çözüm bulamadık bir önceki konuda. Aynı sorun bende de var fakat sorun tam olarak hesapla alakalı değil. Bir oyunu telefondan indiremezken aynı hesaptan aynı oyunu tablet üzerinden indirebiliyorum.
Kullandığım Google Play Store sürümü de aynı. Bazı yerlerde hesap verilerini silerek sorunu çözdüğünü söyleyenler olmuş fakat şu an olan sorun tam olarak hesapla alakalı değil. Genelde bu tür hatalara hard reset çözüm olurdu ama maalesef bu sefer hard reset de çözüm değil.
Sony Antutu testlerini yasakladı diye bir haber okumuştum ve programı indirmeyi denediğim de aynı sorunla karşılaştım. Sizin üreticinizle de alakalı olabilir.