Google Play Store: Bir Hata Nedeniyle İndirilemedi (905)

TeknolojiBurak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Asus ME176c tabletim var. Bir uygulama indireceğim zaman bir hata nedeniyle indirilemedi diyor ve inmiyor. Artık indirirken indiriliyor yazısında takılıyor. Ne yapmam lazım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asphalt 8: Airborne Bir Hata Nedeniyle İndirilemedi (905) | Technopat Sosyal

Soruna köklü olarak bir çözüm bulamadık bir önceki konuda. Aynı sorun bende de var fakat sorun tam olarak hesapla alakalı değil. Bir oyunu telefondan indiremezken aynı hesaptan aynı oyunu tablet üzerinden indirebiliyorum.
Kullandığım Google Play Store sürümü de aynı. Bazı yerlerde hesap verilerini silerek sorunu çözdüğünü söyleyenler olmuş fakat şu an olan sorun tam olarak hesapla alakalı değil. Genelde bu tür hatalara hard reset çözüm olurdu ama maalesef bu sefer hard reset de çözüm değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sony Antutu testlerini yasakladı diye bir haber okumuştum ve programı indirmeyi denediğim de aynı sorunla karşılaştım. Sizin üreticinizle de alakalı olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı