FurkanAli79 Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #1 Arkadaşlar Not 3 kullanıyorum Google Play Store bir türlü (Play Store) ye güncellenemedi ne yapmalıyım Fabrika Ayarlarına döndürdüm sonra böyle oldu
Arkadaşlar Not 3 kullanıyorum Google Play Store bir türlü (Play Store) ye güncellenemedi ne yapmalıyım Fabrika Ayarlarına döndürdüm sonra böyle oldu
N Neutral Ziyaretçi 4 Kasım 2014 #2 1-2 gün içerisinde otomatik olur diye biliyorum. Zira Google Play Store varken Factory Reset attığımda direk "Market" olarak geliyordu. Sonradan otomatik bir şekilde Goole Play Store yapıyordu.
1-2 gün içerisinde otomatik olur diye biliyorum. Zira Google Play Store varken Factory Reset attığımda direk "Market" olarak geliyordu. Sonradan otomatik bir şekilde Goole Play Store yapıyordu.
FurkanAli79 Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #3 İşte bu güncelleme almadı
Z4R4MOTH Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #5 Cihaz kendi güncelleme yapiyo marketi varsa store için update sizin telefon için kendi yapicak yokdursa yapmicak.
Cihaz kendi güncelleme yapiyo marketi varsa store için update sizin telefon için kendi yapicak yokdursa yapmicak.
FurkanAli79 Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2014 #6 Teşekkürler Beyler oldu