A Ahmet1203 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 695 Çözümler 5 13 Ekim 2020 #1 Merhaba, Google Play Store'dan GTA: SA oyununu satın almıştım. Bu oyunu bir şekilde bilgisayardan oynayabilir miyim? Emulator ile oynarsam kasar diye düşünüyorum acaba Rockstar Games Launcher ile telefondan alınan oyunlarda PC de oynanabiliyor mu?
Merhaba, Google Play Store'dan GTA: SA oyununu satın almıştım. Bu oyunu bir şekilde bilgisayardan oynayabilir miyim? Emulator ile oynarsam kasar diye düşünüyorum acaba Rockstar Games Launcher ile telefondan alınan oyunlarda PC de oynanabiliyor mu?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 13 Ekim 2020 #2 Mobil oyunu satın almışsınız siz. PC için ayrıca satın almanız gerek. Bir ara ücretsiz dağıtılmıştı zaten GTA SA. Artı 0 Eksi
Mobil oyunu satın almışsınız siz. PC için ayrıca satın almanız gerek. Bir ara ücretsiz dağıtılmıştı zaten GTA SA.
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 13 Ekim 2020 #3 Ahmet1203 dedi: Merhaba, Google Play Store'dan GTA: Sa oyununu satın almıştım. Bu oyunu bir şekilde bilgisayardan oynayabilir miyim? Emulator ile oynarsam kasar diye düşünüyorum acaba Rockstar Games Launcher ile telefondan alınan oyunlarda PC'de oynanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, satın aldığınız oyun Android için yapılmış. Ahmet1203 dedi: Merhaba, Google Play Store'dan GTA: Sa oyununu satın almıştım. Bu oyunu bir şekilde bilgisayardan oynayabilir miyim? Emulator ile oynarsam kasar diye düşünüyorum acaba Rockstar Games Launcher ile telefondan alınan oyunlarda PC'de oynanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Korsan olarak indirebilirsin. Sonuçta farklı platform olsa da satın almışsın. Artı -1 Eksi
Ahmet1203 dedi: Merhaba, Google Play Store'dan GTA: Sa oyununu satın almıştım. Bu oyunu bir şekilde bilgisayardan oynayabilir miyim? Emulator ile oynarsam kasar diye düşünüyorum acaba Rockstar Games Launcher ile telefondan alınan oyunlarda PC'de oynanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır, satın aldığınız oyun Android için yapılmış. Ahmet1203 dedi: Merhaba, Google Play Store'dan GTA: Sa oyununu satın almıştım. Bu oyunu bir şekilde bilgisayardan oynayabilir miyim? Emulator ile oynarsam kasar diye düşünüyorum acaba Rockstar Games Launcher ile telefondan alınan oyunlarda PC'de oynanabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Korsan olarak indirebilirsin. Sonuçta farklı platform olsa da satın almışsın.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2020 #4 Bluestacks gibi bir emülatör kurar sonra satın aldığın hesaba giriş yaparak Bluestacks üzerinden oynamayı deneyebilirsin. Ama bilgisayar kadar keyif vermez diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Bluestacks gibi bir emülatör kurar sonra satın aldığın hesaba giriş yaparak Bluestacks üzerinden oynamayı deneyebilirsin. Ama bilgisayar kadar keyif vermez diye düşünüyorum.
KaanSkywalker Kilopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 82 13 Ekim 2020 #5 İNTEL'ci DEDE dedi: Hayır, satın aldığınız oyun Android için yapılmış. Korsan olarak indirebilirsin. Sonuçta farklı platform olsa da satın almışsın. Genişletmek için tıkla... Hoooopp hopppp biladerrrrr! Korsan oyunu sen nasıl desteklersin yazıklar olsun sen ve senin gibiler yüzünden gelişmiyor bu sektör!! diyenler gelmeden kaldır bence bu yorumu. Artı 0 Eksi
İNTEL'ci DEDE dedi: Hayır, satın aldığınız oyun Android için yapılmış. Korsan olarak indirebilirsin. Sonuçta farklı platform olsa da satın almışsın. Genişletmek için tıkla... Hoooopp hopppp biladerrrrr! Korsan oyunu sen nasıl desteklersin yazıklar olsun sen ve senin gibiler yüzünden gelişmiyor bu sektör!! diyenler gelmeden kaldır bence bu yorumu.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2020 #6 KaanSkywalker dedi: Hoooopp hopppp biladerrrrr! Korsan oyunu sen nasıl desteklersin yazıklar olsun sen ve senin gibiler yüzünden gelişmiyor bu sektör!! diyenler gelmeden kaldır bence bu yorumu. Genişletmek için tıkla... Bence ceza yedi bile. Cevap vermiyor. ( Yememiş. ) Son düzenleme: 13 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
KaanSkywalker dedi: Hoooopp hopppp biladerrrrr! Korsan oyunu sen nasıl desteklersin yazıklar olsun sen ve senin gibiler yüzünden gelişmiyor bu sektör!! diyenler gelmeden kaldır bence bu yorumu. Genişletmek için tıkla... Bence ceza yedi bile. Cevap vermiyor. ( Yememiş. )
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 13 Ekim 2020 #7 Geronix dedi: Bence ceza yedi bile. cevap vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, yemedim ama bu mesajdan gereksiz yiyebilirim. Artı 0 Eksi
Geronix dedi: Bence ceza yedi bile. cevap vermiyor. Genişletmek için tıkla... Hayır, yemedim ama bu mesajdan gereksiz yiyebilirim.
S sehinsah53 Femtopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 75 13 Ekim 2020 #8 Ya herkes korsana karşı da San Andreas'a 24 TL verilmez ki. Artı 0 Eksi
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2020 #9 İNTEL'ci DEDE dedi: Hayır, yemedim ama bu mesajdan gereksiz yiyebilirim. Genişletmek için tıkla... Zannetmem. sehinsah53 dedi: Ya herkes korsana karşı da San Andreas'a 24 TL verilmez ki. Genişletmek için tıkla... İndirim döneminde alabilirsin. Artı 0 Eksi
İNTEL'ci DEDE dedi: Hayır, yemedim ama bu mesajdan gereksiz yiyebilirim. Genişletmek için tıkla... Zannetmem. sehinsah53 dedi: Ya herkes korsana karşı da San Andreas'a 24 TL verilmez ki. Genişletmek için tıkla... İndirim döneminde alabilirsin.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 13 Ekim 2020 #10 GTA SA'nın korsan sürümü, Steam sürümünden daha iyi çalışıyor diyenler var fakat korsan indirmekte riskli. Artı 0 Eksi
GTA SA'nın korsan sürümü, Steam sürümünden daha iyi çalışıyor diyenler var fakat korsan indirmekte riskli.