A Ahmet1203 Picopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 695 Çözümler 5 13 Ekim 2020 #1 Merhaba, Google Play Store'dan GTA: SA oyununu satın almıştım. Bu oyunu bir şekilde bilgisayardan oynayabilir miyim? Emulator ile oynarsam kasar diye düşünüyorum acaba Rockstar Games Launcher ile telefondan alınan oyunlarda PC de oynanabiliyor mu?
Merhaba, Google Play Store'dan GTA: SA oyununu satın almıştım. Bu oyunu bir şekilde bilgisayardan oynayabilir miyim? Emulator ile oynarsam kasar diye düşünüyorum acaba Rockstar Games Launcher ile telefondan alınan oyunlarda PC de oynanabiliyor mu?
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2020 #11 Alikaplan801 dedi: GTA SA'nın korsan sürümü, Steam sürümünden daha iyi çalışıyor diyenler var fakat korsan indirmekte riskli. Genişletmek için tıkla... Para ile satın alır sonra korsan indirip oynarsın. Bu arada evet, korsan sürümü Steam sürümünden daha stabil. Hataları düzelten bazı mod paketleri yayınlandı ama hepsinin çok iyi çalıştığı söylenemez. Artı 0 Eksi
Alikaplan801 dedi: GTA SA'nın korsan sürümü, Steam sürümünden daha iyi çalışıyor diyenler var fakat korsan indirmekte riskli. Genişletmek için tıkla... Para ile satın alır sonra korsan indirip oynarsın. Bu arada evet, korsan sürümü Steam sürümünden daha stabil. Hataları düzelten bazı mod paketleri yayınlandı ama hepsinin çok iyi çalıştığı söylenemez.
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 13 Ekim 2020 #12 Geronix dedi: Para ile satın alır sonra korsan indirip oynarsın. Bu arada evet, korsan sürümü Steam sürümünden daha stabil. Hataları düzelten bazı mod paketleri yayınlandı ama hepsinin çok iyi çalıştığı söylenemez. Genişletmek için tıkla... Zaten sorun korsan olarak indirmek. Torrent te olsa virüs bulaşma ihtimali yüksek. Artı 0 Eksi
Geronix dedi: Para ile satın alır sonra korsan indirip oynarsın. Bu arada evet, korsan sürümü Steam sürümünden daha stabil. Hataları düzelten bazı mod paketleri yayınlandı ama hepsinin çok iyi çalıştığı söylenemez. Genişletmek için tıkla... Zaten sorun korsan olarak indirmek. Torrent te olsa virüs bulaşma ihtimali yüksek.