O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 12 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, Google Play'de uygulamanın virüssüz olduğunu nasıl anlarız? Ben genelde 4 yıldız üstü ve yorumları gerçekten iyi olan uygulamaları indirmeye çalışıyorum. Bunlardan başka sizin önerisi nedir?
Arkadaşlar, Google Play'de uygulamanın virüssüz olduğunu nasıl anlarız? Ben genelde 4 yıldız üstü ve yorumları gerçekten iyi olan uygulamaları indirmeye çalışıyorum. Bunlardan başka sizin önerisi nedir?
hasan134134 Centipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #2 Google Play'de virüslü uygulama olacağını sanmıyorum ama yine de 3 puan altı uygulamarda belli olmaz.
Google Play'de virüslü uygulama olacağını sanmıyorum ama yine de 3 puan altı uygulamarda belli olmaz.
Wolg56 Decapat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #3 Google playde kendi yaygın olan uygulamaları tarıyor siz genede dikkatli olun. Virüs progamı olmadan kullanmayın.
Google playde kendi yaygın olan uygulamaları tarıyor siz genede dikkatli olun. Virüs progamı olmadan kullanmayın.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 12 Mayıs 2021 #4 Wolg56 dedi: Google playde kendi yaygın olan uygulamaları tarıyor siz genede dikkatli olun. Virüs progamı olmadan kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Önerin için teşekkürler.
Wolg56 dedi: Google playde kendi yaygın olan uygulamaları tarıyor siz genede dikkatli olun. Virüs progamı olmadan kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Önerin için teşekkürler.