Google Play'daki ücretsiz VPN'lerin Gmail hesaplarımıza erişebilmesi mümkün müdür?

Iconium

Picopat
Katılım
14 Haziran 2022
Mesajlar
159
Yer
Konya/Azerbaycan
Google hesaplarımıza ya da Gmail hesaplarımıza erişmeleri mümkün mü? Bilgisayar da VPN yerine genelde tor kullanırım ama telefona da bazen Google Play'daki ücretsiz Vpn'leri yüklediğim oluyor ama içime bir kurt düştü sormak istedim. Bilenler cevaplarsa sevinirim.
 
Erişebilmesinden kasıt hesabı çalması mı? Sahte VPN kavramını araştırabilirsin. Sahte VPN'ler VPN gibi görünür senin bağlandıktan sonra tüm trafiğini izler, yazdıklarını kaydeder ve seni hackler fakat kullandığımız ZenMate, Touch VPN, Hotspot Shield ( güvenilir kaynaktan indirilen orijinal programlar ) asla böyle şeyler yapmaz aksine bağlantını ( özellikle hacklenmiş public ağlara bağlanırsan ) hackerlara karşı maskeler ve senin ne yaptığın görünmez. Kullandığın VPN'in veri toplama politikasını inceleyebilirsin ve sahte VPN indirmediğinden emin olmakta fayda var.
 
Son düzenleme:
Google hesaplarımıza ya da Gmail hesaplarımıza erişmeleri mümkün mü? Bilgisayar da VPN yerine genelde tor kullanırım ama telefona da bazen Google Play'daki ücretsiz VPN'leri yüklediğim oluyor ama içime bir kurt düştü sormak istedim. Bilenler cevaplarsa sevinirim.

Girdiğin email adresi şifreni kaybettiğinde vs seninle iletişime geçmeleri için kullanılır. Ama sen yine de araştırmadan VPN indirme.
 
Sana Google sekmesi çıkarmadıkça sorun oluşmaz, hem Google hesabında gözükür uygulama erişimi kısmından.
 
IMG_20220704_055825.jpg


Bu uygulama güvenli mi bilmiyorum ama tecrübeli şahıslar biraz beni aydınlatırsa sevinirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı