xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 3 Ağustos 2024 #31 stoxienN dedi: Telefonunuzda ikinci alan ozelligi var mı? Genişletmek için tıkla... Nasil yani.
stoxienN Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 239 3 Ağustos 2024 #32 xSylas dedi: Nasil yani. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda ikinci alan diye bir ozellik var mı aratir misiniz?
xSylas dedi: Nasil yani. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda ikinci alan diye bir ozellik var mı aratir misiniz?
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 3 Ağustos 2024 #33 stoxienN dedi: Ayarlarda ikinci alan diye bir ozellik var mı aratir misiniz? Genişletmek için tıkla... Baktim ayarlarada yok hocam.
stoxienN dedi: Ayarlarda ikinci alan diye bir ozellik var mı aratir misiniz? Genişletmek için tıkla... Baktim ayarlarada yok hocam.
stoxienN Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 239 3 Ağustos 2024 #34 xSylas dedi: Baktim ayarlarada yok hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman maillerin şifrelerini kaydedin kurtarma e-postası ekleyip bütün maillerden çıkış yapmanız lazım sadece indirim olan mail telefonda kalsin. stoxienN dedi: O zaman maillerin şifrelerini kaydedin kurtarma e-postası ekleyip bütün maillerden çıkış yapmanız lazım sadece indirim olan mail telefonda kalsin. Genişletmek için tıkla... Ondan sonra satın almayı deneyin.
xSylas dedi: Baktim ayarlarada yok hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman maillerin şifrelerini kaydedin kurtarma e-postası ekleyip bütün maillerden çıkış yapmanız lazım sadece indirim olan mail telefonda kalsin. stoxienN dedi: O zaman maillerin şifrelerini kaydedin kurtarma e-postası ekleyip bütün maillerden çıkış yapmanız lazım sadece indirim olan mail telefonda kalsin. Genişletmek için tıkla... Ondan sonra satın almayı deneyin.
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 3 Ağustos 2024 #35 stoxienN dedi: O zaman maillerin şifrelerini kaydedin kurtarma e-postası ekleyip bütün maillerden çıkış yapmanız lazım sadece indirim olan mail telefonda kalsin. Ondan sonra satın almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam boş ver cok ugrastirici bir iş gene de sağ ol bu kadar yardimin için.
stoxienN dedi: O zaman maillerin şifrelerini kaydedin kurtarma e-postası ekleyip bütün maillerden çıkış yapmanız lazım sadece indirim olan mail telefonda kalsin. Ondan sonra satın almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam boş ver cok ugrastirici bir iş gene de sağ ol bu kadar yardimin için.
stoxienN Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 239 3 Ağustos 2024 #36 xSylas dedi: Hocam boş ver cok ugrastirici bir iş gene de sağ ol bu kadar yardimin için. Genişletmek için tıkla... Başka cihazdan girip yapabilirsiniz öyle de olur. Ama orada da aynı şekilde olabilir kesin değil.
xSylas dedi: Hocam boş ver cok ugrastirici bir iş gene de sağ ol bu kadar yardimin için. Genişletmek için tıkla... Başka cihazdan girip yapabilirsiniz öyle de olur. Ama orada da aynı şekilde olabilir kesin değil.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.352 Makaleler 4 Çözümler 39 4 Ağustos 2024 #37 Bu indirimle 9.95 TL'ye Poweramp Premium aldım. Öneririm.
T techno_tr Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 967 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ağustos 2024 #38 Evil Belief dedi: Bu indirimle 9.95 TL'ye Poweramp Premium aldım. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Önerin için teşekkürler. Peki bu uygulama ne işe yarıyor?
Evil Belief dedi: Bu indirimle 9.95 TL'ye Poweramp Premium aldım. Öneririm. Genişletmek için tıkla... Önerin için teşekkürler. Peki bu uygulama ne işe yarıyor?
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.352 Makaleler 4 Çözümler 39 4 Ağustos 2024 #39 techno_tr dedi: Önerin için teşekkürler. Peki bu uygulama ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Çok ayrıntılı ayarlar yapılabilmesine imkan tanıyan bir müzik oynatıcı şeklinde özetleyebilirim. Sadece Spotify, YT Music gibi streaming platformları kullanıyorsanız gerek yok ama yerel dosyalardan müzik dinliyorsanız tavsiyemdir.
techno_tr dedi: Önerin için teşekkürler. Peki bu uygulama ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Çok ayrıntılı ayarlar yapılabilmesine imkan tanıyan bir müzik oynatıcı şeklinde özetleyebilirim. Sadece Spotify, YT Music gibi streaming platformları kullanıyorsanız gerek yok ama yerel dosyalardan müzik dinliyorsanız tavsiyemdir.