Google Play'de indirme geçmişi nasıl bulunur?

Eray2989

Hectopat
Katılım
11 Ağustos 2015
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir nedenden dolayı belirli bir tarihte (yaklaşık 1 hafta önce) Google Play Store üzerinden indirdiğim uygulamaları görmek istiyorum. Acaba bunu nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sol üstteki 3 çizgiye tıklayın. "Uygulamalarım ve oyunlarım" sekmesine girin. "Kitaplık" kısmında daha önce kurulan uygulamalar gözükecektir.
 
Bu yöntemle sadece Google Playde mevcut uygulamalar görülecek, Google Play'den kaldırılmış olan uygulamalar görülmeyecektir. Üstelik sadece uygulamayı yükleyip yüklemediğiniz belli olacaktır. Eğer bir uygulayı hangi tarihte yüklediğinizi bulmak istiyorsanız (google playden kaldırılmış olsa bile) aşağıdaki yazıya bakmanızı tavsiye ederim.

 
Merhabalar, ben buldum umarim güzel anlatabilirim Play Store'den profil resminize dokunun ve hesabinizi yönetin bölümüne gelin sizi Google hesabına yonlendircek oradan güvenlik, kişisel bilgilerim çıkıyor üstte siz verilerime bakin yotub gecmisi Gmail geçmişi bir de Play Store geçmişi olacak ona tıklayın ve ayarlar çıkacak profil bilgilerine ulaşın ve play etkinliğim çıkacak daha once kullanipda simdi aramaya yazdığım halde cikmayan uygulamayi buldum siz de bulunca uygulama üzerinden açılsın yaparsiniz sizi direk Play Store yönlendirir.
 

Geri
Yukarı