M MytthArrow Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #1 Google Play'de herhangi bir şey satın almak istediğimde ülkemin doğru olmadığı hatası alıyorum, ne yapmalıyım? Ne yaptıysam olmadi, Google'a mail attım, 2 3 kere temsilci ile görüştüm nafile. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Eylül 2024
Google Play'de herhangi bir şey satın almak istediğimde ülkemin doğru olmadığı hatası alıyorum, ne yapmalıyım? Ne yaptıysam olmadi, Google'a mail attım, 2 3 kere temsilci ile görüştüm nafile.
ED Crasher Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.393 Çözümler 18 Yer Batman 11 Eylül 2024 #2 Google play > ayarlar > genel > hesap ve cihaz tercihleri > ülke ve profiller kısmından profilin Türkiye olup olmadığına bakar mısınız?
Google play > ayarlar > genel > hesap ve cihaz tercihleri > ülke ve profiller kısmından profilin Türkiye olup olmadığına bakar mısınız?
M MytthArrow Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #3 ED Crasher dedi: Google play > ayarlar > genel > hesap ve cihaz tercihleri > ülke ve profiller kısmından profilin Türkiye olup olmadığına bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Baktım üstadım, defalarca, türkiye, hem de değişmiyor
ED Crasher dedi: Google play > ayarlar > genel > hesap ve cihaz tercihleri > ülke ve profiller kısmından profilin Türkiye olup olmadığına bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Baktım üstadım, defalarca, türkiye, hem de değişmiyor
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.860 Çözümler 20 11 Eylül 2024 #4 Hocam ülkeyi değiştirmeyi denemeyin onun yerine mobil veri veya başka bir Wi-Fi ile deneyin olmaz ise VPN ile deneyin.
Hocam ülkeyi değiştirmeyi denemeyin onun yerine mobil veri veya başka bir Wi-Fi ile deneyin olmaz ise VPN ile deneyin.
M MytthArrow Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #5 sado01 dedi: Hocam ülkeyi değiştirmeyi denemeyin onun yerine mobil veri veya başka bir Wi-Fi ile deneyin olmaz ise VPN ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim maalesef fayda etmedi
sado01 dedi: Hocam ülkeyi değiştirmeyi denemeyin onun yerine mobil veri veya başka bir Wi-Fi ile deneyin olmaz ise VPN ile deneyin. Genişletmek için tıkla... Onu da denedim maalesef fayda etmedi
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.860 Çözümler 20 11 Eylül 2024 #6 Hocam eğer %95'lik indirim ile almaya çalışıyorsanız normal çözümü yok galiba bende de aynı hata oldu başka hesaptan deneyin.
Hocam eğer %95'lik indirim ile almaya çalışıyorsanız normal çözümü yok galiba bende de aynı hata oldu başka hesaptan deneyin.
M MytthArrow Kilopat Katılım 12 Şubat 2018 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #7 sado01 dedi: Hocam eğer %95'lik indirim ile almaya çalışıyorsanız normal çözümü yok galiba bende de aynı hata oldu başka hesaptan deneyin. Genişletmek için tıkla... İndirim de yok hocam , kredi kartı fatura hepsini denedim yok, hiçbir uygulamada olmuyor
sado01 dedi: Hocam eğer %95'lik indirim ile almaya çalışıyorsanız normal çözümü yok galiba bende de aynı hata oldu başka hesaptan deneyin. Genişletmek için tıkla... İndirim de yok hocam , kredi kartı fatura hepsini denedim yok, hiçbir uygulamada olmuyor