Yorumlar vs yine yok.Bende YouTube'a girilmiyor. Gizli sekmeden girebiliyorum. Gizli sekmeden girmeyi deneyin.
Hocam yorumlar görünüyor mu?
Yorumlar vs yine yok.Bende YouTube'a girilmiyor. Gizli sekmeden girebiliyorum. Gizli sekmeden girmeyi deneyin.
Yorumlar vs yine yok.
Oturumunuz açık olmadığı için girebiliyorsunuz. Büyük ihtimal hesaplar ile ilgili bir sorun.
Oturumunuz açık olmadığı için girebiliyorsunuz. Büyük ihtimal hesaplar ile ilgili bir sorun.
Çalmasalar bari hesapları.Google siber saldırı altında olabilir birçok kanal çalınıyor ve çalınan kanallar büyük kanallar Google açığı kapatmalı.
Sadece Türkiye'de çökmüş olmalı. Özellikle Türk Telekom DNS kullananlar.Eğer sadece bizim ülkemizde çöktüyse, aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başlayacak.
Aynı korkuyu yaşadım.Korkmuştum daha yeni Google hesabıma girmeyi denedim e-posta adresi bulunamadı dedi koşarak telefona baktım girili olduğunu gördüm ve biraz araştırmaya koyulurken bu konuyu gördüm.
Hesaplar ile ilgili bir problem ise güvenliğimiz tehlikede demektir, hesaplarımız sızdırılabilir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.