3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 17 Temmuz 2022 #1 Merhaba, bu ekranı ilk defa alıyorum ve sıra dışı trafik algılamış benim IP üzerinden bu ne anlama geliyor? (VPN kullanmıyorum.)
Merhaba, bu ekranı ilk defa alıyorum ve sıra dışı trafik algılamış benim IP üzerinden bu ne anlama geliyor? (VPN kullanmıyorum.)
Dual kor Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 991 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #2 DNS veya başka bir uygulama VPN ağı kullanıyor olabilir. Tarayıcı ayarlarını sıfırla.
3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 17 Temmuz 2022 #3 Dual kor dedi: DNS veya başka bir uygulama VPN ağı kullanıyor olabilir. Tarayıcı ayarlarını sıfırla. Genişletmek için tıkla... Tarqayıcı ayarlarımı sıfırladım ve düzeldi teşekkürler. Dual kor dedi: DNS veya başka bir uygulama VPN ağı kullanıyor olabilir. Tarayıcı ayarlarını sıfırla. Genişletmek için tıkla... Ama tekrardan geldi. Son düzenleme: 17 Temmuz 2022
Dual kor dedi: DNS veya başka bir uygulama VPN ağı kullanıyor olabilir. Tarayıcı ayarlarını sıfırla. Genişletmek için tıkla... Tarqayıcı ayarlarımı sıfırladım ve düzeldi teşekkürler. Dual kor dedi: DNS veya başka bir uygulama VPN ağı kullanıyor olabilir. Tarayıcı ayarlarını sıfırla. Genişletmek için tıkla... Ama tekrardan geldi.