SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 25 Aralık 2022 #1 Google sıra dışı trafik algılamış. IP adresi kaynaklı mı yoksa benimle mi ilgili? Biliyorsunuz ki TurkNet ortak IP kullanıyor. Yani aynı IP adresi birden fazla kullanıcıda. Bununla bir ilgisi olabilir mi?
Google sıra dışı trafik algılamış. IP adresi kaynaklı mı yoksa benimle mi ilgili? Biliyorsunuz ki TurkNet ortak IP kullanıyor. Yani aynı IP adresi birden fazla kullanıcıda. Bununla bir ilgisi olabilir mi?
Çözüm Mertcan39 25 Aralık 2022 IPv4 bitmek üzere tüm ISS'ler CGNAT sistemini kullanıyor. Geçen gün benim mailde şüpheli hareket algılayıp maili kilitledi
IPv4 bitmek üzere tüm ISS'ler CGNAT sistemini kullanıyor. Geçen gün benim mailde şüpheli hareket algılayıp maili kilitledi
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.621 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 25 Aralık 2022 #2 IPv4 bitmek üzere tüm ISS'ler CGNAT sistemini kullanıyor. Geçen gün benim mailde şüpheli hareket algılayıp maili kilitledi Artı 0 Eksi Çözüm
IPv4 bitmek üzere tüm ISS'ler CGNAT sistemini kullanıyor. Geçen gün benim mailde şüpheli hareket algılayıp maili kilitledi
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 25 Aralık 2022 #3 Mertcan39 dedi: IPv4 bitmek üzere tüm ISS'ler CGNAT sistemini kullanıyor. Geçen gün benim mailde şüpheli hareket algılayıp maili kilitledi. Genişletmek için tıkla... Google'ın buna bir çözüm getirmesi gerekecek gibi duruyor. Aslına bakarsak aktif bir Google hesabına sahipken böyle bir şey olmaması gerekir. Artı 0 Eksi
Mertcan39 dedi: IPv4 bitmek üzere tüm ISS'ler CGNAT sistemini kullanıyor. Geçen gün benim mailde şüpheli hareket algılayıp maili kilitledi. Genişletmek için tıkla... Google'ın buna bir çözüm getirmesi gerekecek gibi duruyor. Aslına bakarsak aktif bir Google hesabına sahipken böyle bir şey olmaması gerekir.
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 25 Aralık 2022 #4 Mertcan39 dedi: IPv4 bitmek üzere tüm ISS'ler CGNAT sistemini kullanıyor. Geçen gün benim mailde şüpheli hareket algılayıp maili kilitledi Genişletmek için tıkla... Bitmek üzere derken? IP biten bir şey mi? Bu konulara yabancıyım da. Artı 0 Eksi
Mertcan39 dedi: IPv4 bitmek üzere tüm ISS'ler CGNAT sistemini kullanıyor. Geçen gün benim mailde şüpheli hareket algılayıp maili kilitledi Genişletmek için tıkla... Bitmek üzere derken? IP biten bir şey mi? Bu konulara yabancıyım da.
Mertcan39 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.621 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik 25 Aralık 2022 #5 rydn dedi: Bitmek üzere derken? IP biten bir şey mi? Bu konulara yabancıyım da. Genişletmek için tıkla... Evet IPv4 bitmeye yaklaştığı için CGNAT sistemi çıktı. Aslında çözümü var IPv6 fakat ona da daha geçiş uzun sürecek. SadeceBirİnsanAHuman dedi: Google'ın buna bir çözüm getirmesi gerekecek gibi duruyor. Aslına bakarsak aktif bir Google hesabına sahipken böyle bir şey olmaması gerekir. Genişletmek için tıkla... Sizinle aynı IP'yi kullanan birileri ile ilgilidir büyük ihtimal ile. Artı 1 Eksi
rydn dedi: Bitmek üzere derken? IP biten bir şey mi? Bu konulara yabancıyım da. Genişletmek için tıkla... Evet IPv4 bitmeye yaklaştığı için CGNAT sistemi çıktı. Aslında çözümü var IPv6 fakat ona da daha geçiş uzun sürecek. SadeceBirİnsanAHuman dedi: Google'ın buna bir çözüm getirmesi gerekecek gibi duruyor. Aslına bakarsak aktif bir Google hesabına sahipken böyle bir şey olmaması gerekir. Genişletmek için tıkla... Sizinle aynı IP'yi kullanan birileri ile ilgilidir büyük ihtimal ile.