Google sızdırılmış şifreler nasıl topluca değiştirilir?

wendıs

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Google şifreleriniz sızdırılmış dedi ve bana 180 tane farklı şifren sızdırılmış diye bir uyarı verdi. Ben bunların hepsini nasıl değişeceğim?

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de çok fazla var aylardır uğraşıyorum. Allah'tan benim için önemli olan hesaplarda 2FA açık ve mail bildirimleri açıkta mail geliyordu ve kimse erişemedi hesaplarıma. Hemen değiştirdim ama değiştiremediğim ve 2FA'sı kapalı hala çok hesap var :(

Soruna gelirsek her site farklı olduğu için maalesef teker teker değiştirmen gerekiyor. Bu arada kullandığın bir cihazdan dolayı sızdıysa önce o cihazı temizlemelisin veya format atmalısın haberin olsun. Şüphe duyduğun bir cihazın varsa kesinlikle yap.

Bende de çok fazla var aylardır uğraşıyorum. Allah'tan benim için önemli olan hesaplarda 2FA açık ve mail bildirimleri açıkta mail geliyordu ve kimse erişemedi hesaplarıma. Hemen değiştirdim ama değiştiremediğim ve 2FA'sı kapalı hala çok hesap var :(

Soruna gelirsek her site farklı olduğu için maalesef teker teker değiştirmen gerekiyor. Bu arada kullandığın bir cihazdan dolayı sızdıysa önce o cihazı temizlemelisin veya format atmalısın haberin olsun. Şüphe duyduğun bir cihazın varsa kesinlikle yap.

Cihaz derken tam anlamadım hocam.

Son durum nedir hocam bulabildiniz mi sızıntının kaynağını?

Evet sağlam bir antivirüs programı satın alip bilgisayarı iki üç defa taradım ve neredeyse 100e yakın trojan buldu. Nasıl bu kadar olmuş anlamıyorum fakat siliyorum geri yükleniyor büyük ihtimal ile kendi yenileyip yenileyip duruyor. Bilgisayarı sıfırlayacagım birkaç güne.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı