Google sürekli robot doğrulama mesaji atıyor

Mehmet654456

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2 cihazımdada aynı hata vardı içim rahat etmedi virüs falan olabilir mi?
Technopat gezinirken pop up diye bildirim geldi. İzin ver dedim ondan sonra algida resmi sayfasına attı. Ondan sonra Chrome'de arama yerine örnek PUBG yazınca basınca bugda kalıp girmiyordu mobil veriye bağlanınca düzeliyordu. Diğer cihazımdada bu hatayı aldım virüs taraması yaptım sorun çıkmadı. Bir sıkıntı olur mu? Şu an hata düzeldi 6-7 kere Chrome'u sıfırlayınca dosya vb indirdigimi düşünmüyorum ama korkuyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-06-25-02-41-41-294_com.miui.gallery-edit.jpg
    Screenshot_2025-06-25-02-41-41-294_com.miui.gallery-edit.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar 2 cihazımdada aynı hata vardı içim rahat etmedi virüs falan olabilir mi?
Technopat gezinirken pop up diye bildirim geldi. İzin ver dedim ondan sonra algida resmi sayfasına attı. Ondan sonra Chrome'de arama yerine örnek PUBG yazınca basınca bugda kalıp girmiyordu mobil veriye bağlanınca düzeliyordu. Diğer cihazımdada bu hatayı aldım virüs taraması yaptım sorun çıkmadı. Bir sıkıntı olur mu? Şu an hata düzeldi 6-7 kere Chrome'u sıfırlayınca dosya vb indirdigimi düşünmüyorum ama korkuyorum.
Tarayıcı ayarlarına bak orada site bildirimleri var izin verdiğin site bildirimlerini kapat, muhtemelen düzelir bu.

Hocam virüs olma ihtimali var mı peki herhangi bir dosya inmedi şu an düzeldi verileri sıfırlayınca

Hocam içim rahat olsun diyorsan Kaspersky free indir tam tarama yap temiz çıkarsa bak keyfine :)

Edit: Mobildi senin sorun, ESET veya Bitdefender indir tarat. Ama yüzde 99 virüs vb yoktur çünkü telefonda gömülü koruma var zaten.

Hocam içim rahat olsun diyorsan kaspersky free indir tam tarama yap temiz çıkarsa bak keyfine :)
Ya kral bir tane uygulama var adını vereceğim şimdi onunla yaptım tam paramı hiçbir sıkıntı çıkmadı bu site üzerinden pop engellendi dedi aç dedim Algida resmi sayfasına attı ondan sonra böyle oldu telefonun içine giriş yapabilirmi yada modeme zarar verirmi 2 cihazada böyle oldu

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-06-25-18-26-05-132_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2025-06-25-18-26-05-132_com.android.vending.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 11
Ya kral bir tane uygulama var adını vereceğim şimdi onunla yaptım tam paramı hiçbir sıkıntı çıkmadı bu site üzerinden pop engellendi dedi aç dedim Algida resmi sayfasına attı ondan sonra böyle oldu telefonun içine giriş yapabilirmi yada modeme zarar verirmi 2 cihazada böyle oldu
Yok yok için rahat olsun kardeşim, tel marka model nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı