Google Trends Verisine Göre Ümit Özdağ isminin aratılma oranı

Ümit Özdağ ve Muharrem İnce ittifak yaparsa Kuvai Milliye ittifakı ismiyle bütün Türkleri kazanır. Unutma ne yaparsan yap kan yine o kandır. Kanın bozuk değilse Türk diye kan çeker doğruyu bulursun. Ülkede Türk yumruğu birleşecek göreceksiniz vesselam.
Az yazmışsın. Tüm Türkler birleşip Turan kurcakmış hatta.
 
Konuyu eskiden açtım, şu an hiç bir şeye ağlamıyorum. Arkadaş seçerken de kimseyi sağcı solcu diye ayırmam, oy verirken ayırırım, ve ülkede sadece Türkler yaşamıyor. Haddini bil.
 
Eki Görüntüle 1433559

Eki Görüntüle 1433560

Eki Görüntüle 1433561

@pwfa bu üç şehirde mülteciler çoğunlukta bulunuyor ve 2018 seçim sonuçları. İktidar olabilir belki neden olamasın? Olamayacağını nereden biliyorsun?

Olamaz, ancak barajı geçebilir. Zaten bence bunu bildikleri için Mansur Yavaş aday olursa destekleriz diyorlar.

Güncel oyunu %12 olarak açıklamıştı da erken seçim olmadığı sürece daha seçime var, o süreç içerisinde de mantıklı ekonomi ve eğitim politikası açıklarsa bence iktidar olmaması için bir sebep yok.

%12 oy alabileceğini düşünüyor musunuz cidden? Bana neredeyse imkansız gibi geliyor.
 
20 senedir koltuğu bırakmayan ve 8 seçim kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'na oy veren ideolojik sapkın Türk düşmanı eğitimsiz kör kara cahilin tekidir. Atatürkçüleri tek tek tavsiye etti partiden, Devlet Bahçelide 20 seneyi aşkındır koltukta ve bırakmamak için tükürdüğünü yalayıp partisini sattı. 6'lı masada eski fetöcüler ve eski akpliler var. Zafer ve Memleket tek çaredir bak siyaset değil mecburi tek çıkış yoludur.
 
20 senedir koltuğu bırakmayan ve 8 seçim kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu'na oy veren ideolojik sapkın Türk düşmanı eğitimsiz kör kara cahilin tekidir. Atatürkçüleri tek tek tavsiye etti partiden, Devlet Bahçelide 20 seneyi aşkındır koltukta ve bırakmamak için tükürdüğünü yalayıp partisini sattı.

İnsanlar akp gitsin diye CHP'ye oy verecek. Sonra ki seçimde oy oranlarında büyük değişiklik olur.
 

Geri
Yukarı