Google verilerimizi denetliyor mu?

@tempZ Evet hocam kafaya biraz taktım. NAS cihazı nasıl olur biliyorum ama kafamdaki bu merak ilişkisi nasıl olacak bilmiyorum.

Zaten NAS cihazı pahalı bir şey. Biliyorum, onu da araştırdım.

Bana kala kala Yine Google Drive kaldı. Bir daha soracağımı sanmıyorum. Koca şirket; her şeyimizi biliyorlar. O yüzden kasmaya gerek yok. Google Drive olarak devam ederim ben.

Teşekkür ederim yine de.

Aga adamlar oturmuş sizi izlemiyorlar belli bir yazılım ile belli kelimler alıyor onunla ilgili reklam, öneri, şikayetleri toplayıp analiz yapıyorlar ona görede sana reklam veriyorlar veya depoluyorlar.
Yani sen gidip birine mail atmışsın YouTube'da bir şeye bakmışsın şeylerinde bile değil sen kimsin ya da ben kimim de beni sabah akşam izlicekeler.

Anlatmak istediğim istediği veriyi alır.
Küresel şirketler zaten her şeyimizi biliyor gibi ama bu olay kafamı karıştırdı. Drive'ın içine kadar girebiliyor galiba ama bizim verileri ne yapsın ki?

Aga adamlar oturmuş sizi izlemiyorlar belli bir yazılım ile belli kelimler alıyor onunla ilgili reklam, öneri, şikayetleri toplayıp analiz yapıyorlar ona görede sana reklam veriyorlar veya depoluyorlar.
Yani sen gidip birine mail atmışsın YouTube'da bir şeye bakmışsın şeylerinde bile değil sen kimsin ya da ben kimim de beni sabah akşam izlicekeler.
Hocam, bir kereliğine konuştuğum bir PC öğretim üyesi verilerini Drive'da sakladığını söyledi. Şimdi geldi bu aklıma. Benim verilerim önemli dedi. Ancak ondan sonra bir daha hiç konuşmadık. Böyle kişiler var işte. Bu kişi hiçbir şey olmadığını söyledi, çalınma gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı