Google yerine tarayıcı önerisi

Opera GX gerçekten mukemmel tamamen özelleştirilebilir ve birçok özelliği var bilgisayar sistemini Chrome kadar da kullanmaz tam bir gamer tarayıcısıdir kendisi.

Çok yanlış anlamışim olayı kusura bakmayın bende kullanıyordum.

Brave kullanabilirsin kendinden reklam engelleyicisi var hatta ne kadar dolaşırsan o kadar para bile kazanabiliyorsun sanırım ama bence bulaşmayın o işe.
Bende bu yüzden biraz soğuk bakıyorum açıkçası. Ne bileyim mining gibi birşey yapıyorda olabilir. Sonuçta bedava ise ürün biziz.

Beyler çok yanlış anladım kusura bakmayın.

Microsoft Edge. Bende de 8 GB RAM var, uzantılar kapalıyken 560 MB RAM harcıyor. uBlock, çeviri gibi 8 uzantı açıkken 960 gördüm en fazla.
Not: Dediklerim 2 sekme açıkken geçerli.

Bende bu yüzden biraz soğuk bakıyorum açıkçası. Ne bileyim mining gibi bir şey yapıyorda olabilir. Sonuçta bedava ise ürün biziz.

Hayır sana sponsorlu reklamlar göstererek para kazandırıyor. Ayrıca mnining devri bitmedi mi?

Firefox, özellikle temaları çok güzel.
Örnek benim tarayıcı:

Eki Görüntüle 1603653

Hiç denemedim ama denemeye değer hocam.

Brave kullanabilirsin kendinden reklam engelleyicisi var hatta ne kadar dolaşırsan o kadar para bile kazanabiliyorsun sanırım ama bence bulaşmayın o işe.

Kesinlikle Brave'i öneriyorum.

Hocam bu yanıt biraz saçma olabilir ama Brave bana böyle şey geliyor sıkı boğuyor beni bütün uzaklığı ayarlıyamıyorum.

Firefox, özellikle temaları çok güzel.
Örnek benim tarayıcı:

Eki Görüntüle 1603653
Hocam bookmark menusunu kapatin kullanmiyorsaniz
Brave'i severim ama reklam engelleyicisinin olmasi bir arti degil. Her browser'a AD Blocker kurulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…