Google'a veri hırsızlığı iddiasıyla dava açıldı

Şu an Google’a hiçbir şey olmaz. Global anlamda dünyanın en güçlü şirketlerinden biri. Veri hırsızlığı Google’a has değil zaten. Pek çok firma Adsense verileri, PADS için verilerimizi satıyor. Teknolojik cihazları kullanmak istiyorsa bireyler artık maalesef bunlara göz yummak zorunda kalınıyor.
Evet malesef öyle. Bu durumdan muzdarip olmayan tek topluluk Amerika'daki mormon tarikatı sanırım. Adamlar halen ortaçağda yaşıyor.

Microsoft, Apple ve Google. Bu üçlü arada sırada düşüşte olsa yerini başka birine vermiyor.
Google,Apple’dan çok daha önemli bir şirket. Apple kesinlikle önemli ve dünyanın en değerli şirketlerinden biri. Ancak Google’ın sahip olduğu veri ağı,sanal kimlikler o kadar gelişmiş düzeyde ki gerçekten çok dehşet bir veri söz konusu. Microsoft ise zaten tekel. Ancak şahsi düşüncem Microsoft’un en azından Windows bazlı konuşayım geleceğinin çok uzun yıllar süreceğini düşünmüyorum. Linux,MacOS gibi OS’ler yaygın hale gelmeye başladı. Uygulama desteği konusunda artık yavaş yavaş Microsoft’a yetiştikleri de söylenebilir.

Google, Apple'dan çok daha önemli bir şirket. Apple kesinlikle önemli ve dünyanın en değerli şirketlerinden biri. Ancak Google'ın sahip olduğu veri ağı, sanal kimlikler o kadar gelişmiş düzeyde ki gerçekten çok dehşet bir veri söz konusu. Microsoft ise zaten tekel. Ancak şahsi düşüncem Microsoft'un en azından Windows bazlı konuşayım geleceğinin çok uzun yıllar süreceğini düşünmüyorum. Linux, macOS gibi OS'ler yaygın hale gelmeye başladı. Uygulama desteği konusunda artık yavaş yavaş Microsoft'a yetiştikleri de söylenebilir.

Linux'un gelişmesi için birinin sahiplenmesi ve ciddi arge yapması lazım diye düşünüyorum. Günümüzde her şey pratikleşmeye doğru giderken son kullanıcı komutla kodla uğraşmaz bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Linux'un gelişmesi için birinin sahiplenmesi ve ciddi arge yapması lazım diye düşünüyorum. Günümüzde her şey pratikleşmeye doğru giderken son kullanıcı komutla kodla uğraşmaz bence.
Maalesef kesinlikle katılıyorum. Google tek başına bir arama motoru da değil. Dünyanın en gelişmiş Mail servisine,Navigasyona,YouTube o kadar büyük ki yani gerçekten dehşet bir güç ya. Düşündüğünüz zaman bu firmaların devletlerden bile güçlü olduğu bariz.

Şunu izlemenizi tavsiye ederim. Google bizi takip edebiliyor mu sorusuna adamın cevap verirken nasıl bocaladığına dikkat edin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bakalım ne kadar para cezası alacak...

Twitter'la Amerikan başkanlık seçimlerini manipüle ettiklerine dair trump'a dava açılmıştı. Elon musk'ın starlink uyduları şu an Ukrayna'da savaş sahasına internet sağlıyor. Yani eskiden komplo teorisi deyip milletin güldüğü şeyler artık apaçık ortada. Serbest piyasa diye müdahale etmedikleri küresel şirketler devletlerin kendisinden daha güçlü hale gelmeye başladı.
Cyberpunk 2077.

Google,Apple’dan çok daha önemli bir şirket. Apple kesinlikle önemli ve dünyanın en değerli şirketlerinden biri. Ancak Google’ın sahip olduğu veri ağı,sanal kimlikler o kadar gelişmiş düzeyde ki gerçekten çok dehşet bir veri söz konusu. Microsoft ise zaten tekel. Ancak şahsi düşüncem Microsoft’un en azından Windows bazlı konuşayım geleceğinin çok uzun yıllar süreceğini düşünmüyorum. Linux,MacOS gibi OS’ler yaygın hale gelmeye başladı. Uygulama desteği konusunda artık yavaş yavaş Microsoft’a yetiştikleri de söylenebilir.
Microsoft büyük hata yapabilecek bir şirket değil. İlla ki değiştirecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı