Google'da kayıtlı kredi kartı silinmiyor

ibrahimt0

Decapat
Daha fazla  
Google, Gemini için ücretsiz öğrenci planı oluşturdu. Öğrenci belgesi yükledim, kart bilgisi girdim ve yaptım. Ama ödeme yöntemini kaldıramıyorum. 7 Ekim 2026'da öğrenci planı bitiyor ama ben 4. sınıfım haziran / Temmuz arasında okul bitecek muhtemelen. Kartımı Google Play Store uygulamasından kaldırmaya çalışıyorum ama kalkmıyor. Kaldırırken, ödeme yöntemini kaldırabilmek için farklı bir kart girin diyor. Tek çaresi girdiğim kartı kapatmak mı?
Kartım Yapı Kredi, sadece internetten bir şeyler alacağım zaman kullanıyorum, onun dışında 100 veya 200 lira para bulunduruyorum.

Son düzenleme:
Sanal Kart oluşturup, tanımlayın.
Sonra diğer kartı kaldırabilirsiniz.
Seneye ödemeye geçtiğinde herhangi sorun oluşturmaz mı pro hesaba öğrenci mailim ile geçmedi onu anlamadım kendi hesabım ile geçti tüm her şey kendi kişisel hesabımda. Sorun oluşturmaz mı? Hesaba bir şey olmaz değil mi? İleride iptal edilebilir hale gelirse zaten sorun olmaz iptal ederim. Şuan ilk cahilliğe geldi. Ama sanal kart oluşturmayı yapacağım.

Bu arada kendime de not olsun diye koyayım:
Google One'a girildiğinde direkt orada ana sayfada bizi Google AI Pro üyeliği karşılıyor. Aşağı kaydırınca Üyelik kısmına geliyor ve Yönet sekmesine geçiş yapabiliyoruz tıklayarak. Yönet'e tıkladığımızda açılabilir / kapanabilir sekmeler çıkıyor. Üyelik Planını Değiştir sekmesi otomatik açılıyor. Aşağı kaydırıldığında Üyeliği İptal Et sekmesine tıkladığımızda İptal edilebiliyor.

Son düzenleme:
Öğrenci belgesi yükledim kart bilgisi girdim yaptım. Ama ödeme yöntemini kaldıramıyorum. 7 Ekim 2026'da öğrenci planı bitiyor ama ben 4. sınıfım. Haziran / Temmuz arasında okul bitecek muhtemelen. Kartımı Google Play Store uygulamasından kaldırmaya çalışıyorum ama kalkmıyor. Kaldırırken, ödeme yöntemini kaldırabilmek için farklı bir kart girin diyor. Tek çaresi girdiğim kartı kapatmak mı? Yardımcı olur musunuz?
Kartım Yapı Kredi sadece internetten bir şeyler alacağım zaman kullanıyorum onun dışında 100 veya 200 lira para bulunduruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende TAA 2018'de eklediğim kart (tarihi 2024'te geçmiş) kaldıramadığım ve o kartı onaylayamadığım için askıya alınmış, şimdi Google desteğiyle uğraşıp Google Pay yeniden açmaya çalışıyorum. Kimlik atıyorum yine kabul etmiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı