Google'dan gelen SMS

Makaleler
42
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz
Merhaba. Bugün Google'dan durduk yere SMS geldi. Gerçek Google olduğunu biliyorum çünkü aynı mesajların üstünde benim istediğim kodlar var.

Mesaj: Google is verifying Phone of this device. Xxxxxxxxx Learn more: Şu sayfaya atıyor.

Dün 3193 ve 08505519910 numarasından da benzer mesaj gelmiş.

Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Google hesabınızın şifresini değiştirdiyseniz veya başka bir cihazda oturum açmak istiyorsanız size gelen SMS yardımıyla bu sayfaya yönlendirebilir ama eğer siz oturum açmadıysanız endişelendirmek gibi olmasın ama biri hesabınızı sizden almaya çalışıyor gibi gözüküyor

Google bir süre sonra telefonları tekrar doğrulamak için gönderiyor olabilir mi? Değilse, ne yapabilirim peki? Hesabımda 2FA aktif. Şifrem de güçlü.

Merhaba, biri mailini bilip şifremi unuttum kısmına basmış olabilir.

Merhaba, biri mailini bilip şifremi unuttum kısmına basmış olabilir.
Aklıma gelmedi değil. Az önce denedim. Fakat o şekilde gönderilen kod, sadece sayı içeriyor ve 6 basamaklı. Yani bu gelen mesajla alakası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…