Tarayıcı ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatmayı denedin mi?
Hiç böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Olsa da emin misiniz ekranın böyle tuhaf bir hale bürüneceğinden? Hata mesajı verir ya da tarayıcı uygulaması çöker diye tahmin ediyorum.Acaba görüntü şifreleme mi kullanıyor Spotify?
Önceden HDMI kullanırken benim bilgisayar yada monitör HDMI üzerinden şifreli görüntü desteklemiyordu, Netflix açınca ekran gidiyordu.Hiç böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Olsa da emin misiniz ekranın böyle tuhaf bir hale bürüneceğinden? Hata mesajı verir ya da tarayıcı uygulaması çöker diye tahmin ediyorum.
Konu sahibi hocam, bir dünya etken şey olabilir bu duruma sebep olacak. Desteklenmeyen renk skalası, ekran kartınız veya yoksa dahili grafik biriminin yetersiz kalması, her şey, hatta RAM'inizden bile kaynaklanabilir. Uygulamayı kullanın.
Netflix açıyor.Önceden HDMI kullanırken benim bilgisayar yada monitör HDMI üzerinden şifreli görüntü desteklemiyordu, Netflix açınca ekran gidiyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.