Google'ın arama widgetını değiştirme

Normal Android tabanlı ColorOS 12'de nasıl yapabilirim? İlla ROM mu lazım? :(
Hocam bu arama çubuğu Android 12 material you simgelerine adapte bir tema. Bizde olmuyor diye biliyorum. Bir yolunu bulursam iletirim.

Düzenleme: Google uygulaması üzerinden renk falan değiştirebiliyoruz. Ama bu şekilde olmuyor. Yine de deneyebilirsiniz.
 
Onu ben de biliyorum ama resimdeki gibi olmuyor :(
O Android 12 ve 13 Material You teması ile gelen bir özellik. İsterseniz Lawnchair üzerinden deneyebilirsiniz. Lawnchair bir pixel launcher varyasyonudur. Github üzerinden veya kendi sitesinden Android 13 beta ve Alpha sürümlerinin APK dosyalarını indirebilirsiniz. Google Play üzerinde olan bu özellikleri taşımıyor.
 
O Android 12 ve 13 Material You teması ile gelen bir özellik. İsterseniz Lawnchair üzerinden deneyebilirsiniz. Lawnchair bir pixel Launcher varyasyonudur. GitHub üzerinden veya kendi sitesinden Android 13 beta ve Alpha sürümlerinin APK dosyalarını indirebilirsiniz. Google Play üzerinde olan bu özellikleri taşımıyor.

Bizim cihazımızda da Android 12 & ColorOS 12.1 var biz neden kullanamıyoruz? O bahsettiğiniz tema sadece Google cihazlarına mı geldi?
 
Bizim cihazımızda da Android 12 & ColorOS 12.1 var biz neden kullanamıyoruz? O bahsettiğiniz tema sadece Google cihazlarına mı geldi?
Google, Casper(onlarda pixel cihazlara benzer rom kullanıyorlar) ve bazı yan markalar. Yani kısaca Pixel ROM ve varyasyonları. Bu arada geç cevabım için kusura bakmayın okul telefon topluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı