GoW çok sıkıcı mı?

Ben herkesin aksine çok sıkıldım, oyun zevkim de iyidir bence. Ama hikaye hiç ilgimi çekmemişti (GoW üçlemesini severim) bosslar çok sıkıcı ve kolay gelmişti. Ayrıca Atreus sahneleri bunalttı da bunalttı. Benim aksime kardeşim bayıldı oyuna, yani deneyin görün.

GoW'a gameplay anlamında en iyi oyunlardan biridir benim gözümde. GoW sıkıcıysa hiçbir oyun eğlenceli değildir. Hikayesi sarmaz, mitolojisi sarmaz, bölüm tasarımını beğenmezsin anlarım fakat sıkıcı demek çok ilginç

Ben de sevemedim yeni God of War ları. En iyileri sabit kamera açısının olduğu gow lar bence. 1-2-3 ve Ascension. Kratostaki öfke çok daha net hissediliyordu.

Ben herkesin aksine çok sıkıldım, oyun zevkim de iyidir bence. Ama hikaye hiç ilgimi çekmemişti (GoW üçlemesini severim) bosslar çok sıkıcı ve kolay gelmişti. Ayrıca Atreus sahneleri bunalttı da bunalttı. Benim aksime kardeşim bayıldı oyuna, yani deneyin görün.
Atreus sahnelerine katılıyorum, sırf o yüzden tekrar açıp oynamam :D

Fakat ilk oyun daha iyi bu konuda.

Ben herkesin aksine çok sıkıldım, oyun zevkim de iyidir bence. Ama hikaye hiç ilgimi çekmemişti (GoW üçlemesini severim) bosslar çok sıkıcı ve kolay gelmişti. Ayrıca atreus sahneleri bunalttı da bunalttı. Benim aksime kardeşim bayıldı oyuna, yani deneyin görün.

GoW 2018 zaten şu an bakınca aşırı iyi bir oyun değil. Bosslar vs vasat. Zamanında iyi oyundu. Benim için asıl Gow Ragnarok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı