Tamamdır hocam teşekkürler.
Teşekkürler hocam, daha önce hiç 3. parti sitelerden oyun alıp Steam'e eklemediğim için tedirgin olmuştum ama zamlanmadan alıp kütüphaneye eklemek en mantıklısı.
F1 22 de şu an %70 indirimde alınabilir.
Tamamdır hocam teşekkürler.
Teşekkürler hocam, daha önce hiç 3. parti sitelerden oyun alıp Steam'e eklemediğim için tedirgin olmuştum ama zamlanmadan alıp kütüphaneye eklemek en mantıklısı.
Forza'yı daha indirip oynamadık hocam, kütüphaneye attığımızla duruyor. Formula bizim neyimize : DF1 22 de şu an %70 indirimde alınabilir.
Forza'yı daha indirip oynamadık hocam, kütüphaneye attığımızla duruyor. Formula bizim neyimize: D
Bu gazla gidersem sabahın ilk ışıklarıyla oyuna girmiş olacağım sanırım hocamGüzel bir oyun aksini söyleyen çıkmaz. Ses sistemi açık keserken gaza geliyorsunBasmışlar o kadar şeye rağmen efekti
![]()
Keyifli oyunlar hocam.Vallahi ben ilgilendiğim için aldım.
Rdr2 yüklerken 14 saat yemiştim değdi. Gow yüklerken bu beklentiyle girmedim. Zaten tam zamanında alıyorsun, martta yeni seri pc için geliyor. Hikayeden uzak kalmıyoruz.Bu gazla gidersem sabahın ilk ışıklarıyla oyuna girmiş olacağım sanırım hocam![]()
Bu gazla gidersem sabahın ilk ışıklarıyla oyuna girmiş olacağım sanırım hocam![]()
150 GB'a 14 saat çok iyi hocam, ben indirsem en az 1 buçuk gün giderdi sanırım :' D. Hmm ara vermeden seriden devam edeceğiz desene o zaman.Rdr2 yüklerken 14 saat yemiştim değdi. Gow yüklerken bu beklentiyle girmedim. Zaten tam zamanında alıyorsun, martta yeni seri pc için geliyor. Hikayeden uzak kalmıyoruz.
Güzel oyun hocam, alınabilir.Days Gone indirimde alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.