Mchwair Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 593 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #1 Kartım MSI Gaming X Trio 3080 Ti. Oyunu dün yükledim, dün Ultra'da AMD FSR da açıktı crash vermiyordu şimdi neden veriyor?
Kartım MSI Gaming X Trio 3080 Ti. Oyunu dün yükledim, dün Ultra'da AMD FSR da açıktı crash vermiyordu şimdi neden veriyor?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.438 Makaleler 3 Çözümler 87 22 Temmuz 2025 #2 Mchwair dedi: Kartım MSI Gaming X Trio 3080 Ti. Oyunu dün yükledim, dün Ultra'da AMD FSR da açıktı crash vermiyordu şimdi neden veriyor? Eki Görüntüle 2540068 Genişletmek için tıkla... Sürücün bozuk ya da kartın çok ısınıyor diyor. GPU ısınmıyorsa DDU ile sürücüyü silip tekrar yükle. Artı 0 Eksi
Mchwair dedi: Kartım MSI Gaming X Trio 3080 Ti. Oyunu dün yükledim, dün Ultra'da AMD FSR da açıktı crash vermiyordu şimdi neden veriyor? Eki Görüntüle 2540068 Genişletmek için tıkla... Sürücün bozuk ya da kartın çok ısınıyor diyor. GPU ısınmıyorsa DDU ile sürücüyü silip tekrar yükle.
CaIamity Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 415 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #3 NVIDIA ekran kartınız varken DLSS açmanız gerekiyor diye biliyorum. FSR upscaling teknolojisi AMD ekran kartları için tasarlandı. Maxtoric dedi: Sürücün bozuk ya da kartın çok ısınıyor diyor. GPU ısınmıyorsa DDU ile sürücüyü silip tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam sürücü eski ya da kart çok ısınıyor “olabilir” diyor. Herhangi bir kesinlik söz konusu değil. Artı 0 Eksi
NVIDIA ekran kartınız varken DLSS açmanız gerekiyor diye biliyorum. FSR upscaling teknolojisi AMD ekran kartları için tasarlandı. Maxtoric dedi: Sürücün bozuk ya da kartın çok ısınıyor diyor. GPU ısınmıyorsa DDU ile sürücüyü silip tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Hocam sürücü eski ya da kart çok ısınıyor “olabilir” diyor. Herhangi bir kesinlik söz konusu değil.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.438 Makaleler 3 Çözümler 87 22 Temmuz 2025 #4 CaIamity dedi: NVIDIA ekran kartınız varken DLSS açmanız gerekiyor diye biliyorum. FSR upscaling teknolojisi AMD ekran kartları için tasarlandı. Genişletmek için tıkla... FSR açık kaynaklı bir teknolojidir. NVIDIA kartlarda da çalışır. Artı 0 Eksi
CaIamity dedi: NVIDIA ekran kartınız varken DLSS açmanız gerekiyor diye biliyorum. FSR upscaling teknolojisi AMD ekran kartları için tasarlandı. Genişletmek için tıkla... FSR açık kaynaklı bir teknolojidir. NVIDIA kartlarda da çalışır.
KS KS Mchwair Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 593 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #5 Maxtoric dedi: Sürücün bozuk ya da kartın çok ısınıyor diyor. GPU ısınmıyorsa DDU ile sürücüyü silip tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Kart Ultra da 62 dereceyi geçmiyor. Artı 0 Eksi
Maxtoric dedi: Sürücün bozuk ya da kartın çok ısınıyor diyor. GPU ısınmıyorsa DDU ile sürücüyü silip tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Kart Ultra da 62 dereceyi geçmiyor.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.438 Makaleler 3 Çözümler 87 22 Temmuz 2025 #6 Mchwair dedi: Kart Ultra da 62 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Sürücünde sorun olabilir. DDU ile silip tekrar yükle. Artı 0 Eksi
Mchwair dedi: Kart Ultra da 62 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Sürücünde sorun olabilir. DDU ile silip tekrar yükle.