GoW Ragnarok PC optimizasyonu nasıldır?

pidee

Kilopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD
FPS'nin çok oynaması ve Svartalfheim'de FPS'nin çakılması bir tek bende mi oluyor?
(DLSS + FG ve DLSS + DLAA açık)
Konu başlığı optimizasyon nasıldır yapmışlar 🤣

Son düzenleme:
Grafikler bir garip geldi AMD cephesi ekran kartlarında optimizasyonda sorunlar varmış, Update'ler ile zamanla düzelir daha oyun yeni çıktı. :)

Grafikler bir garip geldi AMD cephesi ekran kartlarında optimizasyonda sorunlar varmış, Update'ler ile zamanla düzelir daha oyun yeni çıktı. :)
NVIDIA kullanıyorum, umarım yakında düzeltirler. Svartalfheim optimizasyon özürlüsü olmuş.

Büyük oyun çıkışlarında olur öyle güncellemeler gelir sıkıntı giderilir daha indiriyorum yeni yarın anca oynarım. 😁

Kare oluşturma AMD seçince en yüksek FPS değerlerini görüyorum ama o kadar FPS vermediğine yemin edebilirm, kasmayı hissedebiliyorum. Eğer NVIDIA seçersem biraz daha düşük FPS alıyorum ama çok daha akıcı.
Ama anlam veremediğim şöyle bir nokta var, NVIDIA Frame Generation açmak FPS arttırmak yerine 2,3 FPS düşürüyor.

Kare oluşturma AMD seçince en yüksek FPS değerlerini görüyorum ama o kadar FPS vermediğine yemin edebilirm, kasmayı hissedebiliyorum. Eğer NVIDIA seçersem biraz daha düşük FPS alıyorum ama çok daha akıcı.
Ama anlam veremediğim şöyle bir nokta var, NVIDIA Frame Generation açmak FPS arttırmak yerine 2,3 FPS düşürüyor.
FSR fazla veriyor testlerde ben de fark ettim ama görüntü çok yapay oluyor DLSS'de daha bi akıcı gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı