Aeif Centipat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer Iacon City Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2020 #1.051 DracheN dedi: Zonguldaklı bir insan evladı yoktur. Edit: Ben de Zonguldaklıyım ihtimal vermedim o anlamda. Genişletmek için tıkla... Bartınlı var geçer mi?
DracheN dedi: Zonguldaklı bir insan evladı yoktur. Edit: Ben de Zonguldaklıyım ihtimal vermedim o anlamda. Genişletmek için tıkla... Bartınlı var geçer mi?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 22 Eylül 2020 #1.052 Cruslan dedi: Kışın soğuğunda uyumak ayrı keyiftir. Kombiyi geceleri bilerek kapatırım ki ev soğusun. Genişletmek için tıkla... Sabah napıyorsunuz
Cruslan dedi: Kışın soğuğunda uyumak ayrı keyiftir. Kombiyi geceleri bilerek kapatırım ki ev soğusun. Genişletmek için tıkla... Sabah napıyorsunuz
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 22 Eylül 2020 #1.053 DoorKernel dedi: Memleket sormam gereksiz oldu galiba kusura bakmayın arkadaşlar. Rahatsız oldunuz gibime geldi. Genişletmek için tıkla... Yok be esprisine söyledim. Ben rahatsız olmadım en azından.
DoorKernel dedi: Memleket sormam gereksiz oldu galiba kusura bakmayın arkadaşlar. Rahatsız oldunuz gibime geldi. Genişletmek için tıkla... Yok be esprisine söyledim. Ben rahatsız olmadım en azından.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 22 Eylül 2020 #1.054 228522 dedi: Balıkesir. Genişletmek için tıkla... Neresinden? Yazları anneannemleri ziyarete Balıkesir gönene giderim.
228522 dedi: Balıkesir. Genişletmek için tıkla... Neresinden? Yazları anneannemleri ziyarete Balıkesir gönene giderim.
2 228522 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.381 Makaleler 4 Çözümler 4 22 Eylül 2020 #1.055 arcaozen dedi: Neresinden? Yazları anneannemleri ziyarete Balıkesir gönene giderim. Genişletmek için tıkla... İvrindi.
arcaozen dedi: Neresinden? Yazları anneannemleri ziyarete Balıkesir gönene giderim. Genişletmek için tıkla... İvrindi.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Eylül 2020 #1.056 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Sabah ne yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ev o kadar da soğuk olmuyor.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Sabah ne yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ev o kadar da soğuk olmuyor.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 22 Eylül 2020 #1.057 DoorKernel dedi: Memleket sormam gereksiz oldu galiba kusura bakmayın arkadaşlar. Rahatsız oldunuz gibime geldi. Genişletmek için tıkla... Rahatsız olan cevaplamaz zaten. Ama özel sorulara girmeye de pek gerek yok. Burda büyük oranda anonim şeklinde takılıyoruz. Sadece bilgilerimizle varız. Kimsenin cinsiyeti bile belli değil.
DoorKernel dedi: Memleket sormam gereksiz oldu galiba kusura bakmayın arkadaşlar. Rahatsız oldunuz gibime geldi. Genişletmek için tıkla... Rahatsız olan cevaplamaz zaten. Ama özel sorulara girmeye de pek gerek yok. Burda büyük oranda anonim şeklinde takılıyoruz. Sadece bilgilerimizle varız. Kimsenin cinsiyeti bile belli değil.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 22 Eylül 2020 #1.058 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Sabah napıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Kazak giyiyorum genellikle
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Sabah napıyorsunuz Genişletmek için tıkla... Kazak giyiyorum genellikle
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.216 Makaleler 1 Çözümler 62 22 Eylül 2020 #1.059 Ya dostlar, arada size de bildirim gelmediği oluyor mu?
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 22 Eylül 2020 #1.060 Zakramoreas dedi: Ya dostlar, arada size de bildirim gelmedi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bir çoğu geliyor fakat bazıları arada kaynıyor.
Zakramoreas dedi: Ya dostlar, arada size de bildirim gelmedi oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Bir çoğu geliyor fakat bazıları arada kaynıyor.