Goygoy yapıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Emir verir gibi, gestapo gibi. Ben öyle hissettim.
Daha önce bu tarz konulara girmedin sanırım. 25 sayfalık konudaki gereksiz mesajları da ayıklamadın sanırım. Sence o mesajımda haksız mıyım?

@Alpha Centauri yazınız için teşekkür ederim. Dediklerinize bakılırsa hazırlık okuyacağım gibi. @cengover_ekin hocam da aynısını söylemişti. Hele bir YKS geçsin. Marmara, bekle beni 😃

Aslında özelden soracaktım. Ama sormaya biraz çekindim. Bu tür soruları size özelden sorabilir miyim?
Rica ederim. Özelden sormanızda benlik bir sakınca yok. Aksine, üniversite adı gibi daha kişisel sorular olacaksa özeli tercih ederim. Açık konuşayım, buradaki diğer arkadaşlardan çekindiğim yok, sadece bu konudakiler görse tamamım da tamamen açık bir internet ortamına belli bilgileri yazmaktan çekinirim.

Ama hazır konudayken @Berrkay'a soralım, bu tarz özel konuşmalar için özel iletişime izin veriliyor mu?

Daha önce bu tarz konulara girmedin sanırım. 25 sayfalık konudaki gereksiz mesajları da ayıklamadın sanırım. Sence o mesajımda haksız mıyım?
Yoo haklısın. Sadece ben üslüp konusunda öyle hissettim, bu konuya verdiğin cevap için demedim bu arada.

Rica ederim. Özelden sormanızda benlik bir sakınca yok. Aksine, üniversite adı gibi daha kişisel sorular olacaksa özeli tercih ederim. Açık konuşayım, buradaki diğer arkadaşlardan çekindiğim yok, sadece bu konudakiler görse tamamım da tamamen açık bir internet ortamına belli bilgileri yazmaktan çekinirim.

Ama hazır konudayken @Berrkay'a soralım, bu tarz özel konuşmalar için özel iletişime izin veriliyor mu?
Sosyal'den hayır, imzanda Steam linkin var. Oradan iletişime geçip sohbetinizi edebilirsiniz.

Üstün avlama teknikleriniz nelerdir acaba? 😂
Sivrisinekler karasinekler gibi kaçmıyor, öncelikle bunu belirteyim. Kendinizi yem olarak bekletip ortaya çıkmalarını bekleyin. Ortaya çıktıkları zaman onları takip edin. Kaybederseniz bakmanız gereken yerler duvarlar, tavan, pencereler ve perdeler.(Nadiren yerde de bulunabilirler.)

Bulduktan sonra yapmanız gerekenler, elinize bir peçete alın.(Elimi kirletmek istemediğim için. :D ) Sivrisineğin yaklaşık 10cm-20cm civarlarına elinizi getirin. Sonra ani bir şekilde tüm hızınızla sineyi tokatlayın. Bu kadar. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı