cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 23 Eylül 2020 #1.331 AzpheduS dedi: Anlık mesajlaşılabilecek bir yere mi geçsek F5 tuşum kırılacak yoksa . Genişletmek için tıkla... Öyle bir yerimiz yok. En iyi yer burası şimdilik.
AzpheduS dedi: Anlık mesajlaşılabilecek bir yere mi geçsek F5 tuşum kırılacak yoksa . Genişletmek için tıkla... Öyle bir yerimiz yok. En iyi yer burası şimdilik.
AzpheduS Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 426 Makaleler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 23 Eylül 2020 #1.332 cengover_ekin dedi: Öyle bir yerimiz yok. En iyi yer burası şimdilik. Genişletmek için tıkla... Bu mesaj gelene kadar F5'im can verdi bile. Sol üstteki sayfayı yeniden yükle tuşuyla beraber hayatta kalmaya çalışıyoruz.
cengover_ekin dedi: Öyle bir yerimiz yok. En iyi yer burası şimdilik. Genişletmek için tıkla... Bu mesaj gelene kadar F5'im can verdi bile. Sol üstteki sayfayı yeniden yükle tuşuyla beraber hayatta kalmaya çalışıyoruz.
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 23 Eylül 2020 #1.333 AzpheduS dedi: Anlık mesajlaşılabilecek bir yere mi geçsek F5 tuşum kırılacak yoksa . Genişletmek için tıkla... Sizi teras katımıza alalım isterseniz beyfendi?
AzpheduS dedi: Anlık mesajlaşılabilecek bir yere mi geçsek F5 tuşum kırılacak yoksa . Genişletmek için tıkla... Sizi teras katımıza alalım isterseniz beyfendi?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 23 Eylül 2020 #1.334 AzpheduS dedi: Bu mesaj gelene kadar F5'im can verdi bile. Sol üstteki sayfayı yeniden yükle tuşuyla beraber hayatta kalmaya çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Ben "Ctrl + F5" yapıyorum.
AzpheduS dedi: Bu mesaj gelene kadar F5'im can verdi bile. Sol üstteki sayfayı yeniden yükle tuşuyla beraber hayatta kalmaya çalışıyoruz. Genişletmek için tıkla... Ben "Ctrl + F5" yapıyorum.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Eylül 2020 #1.335 Bu konu neymiş böyle. Dolar böyle giderse hepimizin bir sonraki bilgisayarı Turbox olacak siz hala goygoy.
Bu konu neymiş böyle. Dolar böyle giderse hepimizin bir sonraki bilgisayarı Turbox olacak siz hala goygoy.
AzpheduS Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 426 Makaleler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 23 Eylül 2020 #1.336 Yok soğuktur şimdi orası.
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 23 Eylül 2020 #1.337 cengover_ekin dedi: @Alpha Centauri sansürden ötürü dizi telef olmuştur zaten. Genişletmek için tıkla... Şaşırtıcı şekilde beklediğimden daha az kısılmış. "Three Stories" bölümünü bilirsiniz. Oradaki hastanın kadın olduğundaki muamele bizde de az çok gösterildi. Sonuç, tepki gösterilmiş bayağı.
cengover_ekin dedi: @Alpha Centauri sansürden ötürü dizi telef olmuştur zaten. Genişletmek için tıkla... Şaşırtıcı şekilde beklediğimden daha az kısılmış. "Three Stories" bölümünü bilirsiniz. Oradaki hastanın kadın olduğundaki muamele bizde de az çok gösterildi. Sonuç, tepki gösterilmiş bayağı.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 23 Eylül 2020 #1.338 kino dedi: Bu konu neymiş böyle. Dolar böyle giderse hepimizin bir sonraki bilgisayarı Turbox olacak siz hala goygoy. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 3600'e gelen zamı görünce baya sarsılmıştım.
kino dedi: Bu konu neymiş böyle. Dolar böyle giderse hepimizin bir sonraki bilgisayarı Turbox olacak siz hala goygoy. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 3600'e gelen zamı görünce baya sarsılmıştım.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 23 Eylül 2020 #1.339 House'u izlemedim. Denildiği kadar sansür gerektirecek ne türden sahneleri var?
AzpheduS Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 426 Makaleler 1 Yer Kırklareli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcı 23 Eylül 2020 #1.340 kino dedi: Bu konu neymiş böyle. Dolar böyle giderse hepimizin bir sonraki bilgisayarı Turbox olacak siz hala goygoy. Genişletmek için tıkla... Sezer işlemci alırım ama turboxa para vermem. Sezer işlemci; ( Videoyu nerden buldum bilmiyorum ) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
kino dedi: Bu konu neymiş böyle. Dolar böyle giderse hepimizin bir sonraki bilgisayarı Turbox olacak siz hala goygoy. Genişletmek için tıkla... Sezer işlemci alırım ama turboxa para vermem. Sezer işlemci; ( Videoyu nerden buldum bilmiyorum ) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et