V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 23 Eylül 2020 #1.461 HuseyinSlayer1 dedi: Yeter ki iste , ben gittikten sonra maşaallah yazmışsınız daha. Genişletmek için tıkla... Dün geç olmuştu Nescafe almaya çıkamadım, olsaydı 1-2 gibi yatardım. Gerçekten güzel bir konu ama.
HuseyinSlayer1 dedi: Yeter ki iste , ben gittikten sonra maşaallah yazmışsınız daha. Genişletmek için tıkla... Dün geç olmuştu Nescafe almaya çıkamadım, olsaydı 1-2 gibi yatardım. Gerçekten güzel bir konu ama.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 23 Eylül 2020 #1.462 Evil Mørty dedi: Dün geç olmuştu Nescafe almaya çıkamadım, olsaydı 1-2 gibi yatardım. Gerçekten güzel bir konu ama. Genişletmek için tıkla... Evet, bayağı sardı. Bir telefona bakıyorum bir gülüyorum, annem bana deliymişim gibi baktı dün akşam. cengover_ekin dedi: Sonradan açtı konuyu. Önce buraya yazmıştı. Genişletmek için tıkla... Mag Forge 100R Fanlarını B450M S2H'a Bağlayabilir Miyim? Anakartım Gigabyte'ın B450M S2H modeli. Kasamı değiştirmeyi düşünüyorum ve 100R hoşuma gidiyor. Fanları anakartıma uyumlu mudur? Eğer uyumlu ise fan çoklayıcı önerebilir misiniz? www.technopat.net 3. Mesaj benim galiba, bunu önce açtı.
Evil Mørty dedi: Dün geç olmuştu Nescafe almaya çıkamadım, olsaydı 1-2 gibi yatardım. Gerçekten güzel bir konu ama. Genişletmek için tıkla... Evet, bayağı sardı. Bir telefona bakıyorum bir gülüyorum, annem bana deliymişim gibi baktı dün akşam. cengover_ekin dedi: Sonradan açtı konuyu. Önce buraya yazmıştı. Genişletmek için tıkla... Mag Forge 100R Fanlarını B450M S2H'a Bağlayabilir Miyim? Anakartım Gigabyte'ın B450M S2H modeli. Kasamı değiştirmeyi düşünüyorum ve 100R hoşuma gidiyor. Fanları anakartıma uyumlu mudur? Eğer uyumlu ise fan çoklayıcı önerebilir misiniz? www.technopat.net 3. Mesaj benim galiba, bunu önce açtı.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 23 Eylül 2020 #1.463 Sanırım rekor sayfa sayısına ulaştık.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 23 Eylül 2020 #1.464 realmoonlight dedi: Sanırım rekor sayfa sayısına ulaştık. Genişletmek için tıkla... Şu an ne dinliyorsun? Ya siz? www.technopat.net
realmoonlight dedi: Sanırım rekor sayfa sayısına ulaştık. Genişletmek için tıkla... Şu an ne dinliyorsun? Ya siz? www.technopat.net
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 23 Eylül 2020 #1.465 Canlı derse giriyorum, arada sırada bakarım fakat F5 attığım zaman 150'ye gelir büyük ihtimalle.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 23 Eylül 2020 #1.466 cengover_ekin dedi: Let the party begin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tam anlamıyla durumumuz.
cengover_ekin dedi: Let the party begin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tam anlamıyla durumumuz.
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 23 Eylül 2020 #1.467 realmoonlight dedi: Sanırım rekor sayfa sayısına ulaştık. Genişletmek için tıkla... Son 2000 mesaj kalmış aşağı yukarı. En son baktığım zaman 1500 civarıydı. @cengover_ekin hocam gördüğüm kadarıyla her mesaja beğeni atıyorsunuz. Helal olsun, moderatör olmayı düşündünüz mü hiç? Baya aktif olmalısınız.
realmoonlight dedi: Sanırım rekor sayfa sayısına ulaştık. Genişletmek için tıkla... Son 2000 mesaj kalmış aşağı yukarı. En son baktığım zaman 1500 civarıydı. @cengover_ekin hocam gördüğüm kadarıyla her mesaja beğeni atıyorsunuz. Helal olsun, moderatör olmayı düşündünüz mü hiç? Baya aktif olmalısınız.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 23 Eylül 2020 #1.468 Ben derse kaçar. Arada bir göz atarım size iyi sosyaller. Dersler bitince Full buradayım zaten.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 23 Eylül 2020 #1.469 Evil Mørty dedi: Canlı derse giriyorum, arada sırada bakarım fakat F5 attığım zaman 150'ye gelir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin. Ben de kalkıp fizik ödevimi yapayım, annem evde değil birazdan gelir, beni ödev yaparken görsün bari. Yusuf Mutlu dedi: Son 2000 mesaj kalmış aşağı yukarı. En son baktığım zaman 1500 civarıydı. Genişletmek için tıkla... Bir el atın tamamlayalım , bağımlılık yaptı bu konu, bırakıp gidemiyorum.
Evil Mørty dedi: Canlı derse giriyorum, arada sırada bakarım fakat F5 attığım zaman 150'ye gelir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin. Ben de kalkıp fizik ödevimi yapayım, annem evde değil birazdan gelir, beni ödev yaparken görsün bari. Yusuf Mutlu dedi: Son 2000 mesaj kalmış aşağı yukarı. En son baktığım zaman 1500 civarıydı. Genişletmek için tıkla... Bir el atın tamamlayalım , bağımlılık yaptı bu konu, bırakıp gidemiyorum.
C Cem Cesur Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 420 Çözümler 1 23 Eylül 2020 #1.470 Konu dolardan hızlı yükselmiş. Günaydın herkese.