Goygoy yapıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ben bütün hikayeyi biliyorum. Ama bir sorunum var oyuna Türkçe yama yüklenmiyor. Bir türlü çözemedim. Bir kere yükleyebildim onda da ara sahneler yok oldu. Ki biliyorsunuzdur ara sahneler oyunun en güzel yerleri.
Bir türkçe yamada ara sahneleri bırakmak için bir seçenek vardi, şimdi bulabilir miyim o yamayı bilmiyorum.

Sosyal'e tek tıkla ulaşıyorsunuz. Uygulama şuanda çok yeni bir sürü düşüncem var. Örneğin üstte bir Pc toplama butonu olacak ona basınca Akakçeye yönlendirecek ve PC toplayacaksınız. Linkleri ise soldaki bir yere tek tıkla yapıştırcaksınız sonra üstten Sosyale geleceksiniz. Soldaki yapıştırdığınız linkleri tek tıkla konuya yapıştıracaksınız.
Ama buna sadece ben ulaşabileceğim çünkü link veya benzerini paylaşırsam reklamdan uyarı alırım. Play Store'a eklersem de kaldırırlar. Yani yapacak bir şey yok. 😄

Sosyalci diye bir uygulama yaptım. Piyasada yok olmayacak da. Konusunu açtım güzel mi diye. Reklam diye kaldırıldı. Uygulamadan hiç para kazanmıyorum Sosyalci uygulamasını indiremezsiniz boşuna aramayın. Hiçbir yerde link yok.
Eki Görüntüle 678091
Hocam bana atar mısınız linki? Çok güzel Beta Tester olurum. :D

Arkadaşlar 1 gecede 72 sayfa mesaj nedir ya !?
tumblr_pe4kc8aESd1ujmvy2o1_1280.jpg

Ama buna sadece ben ulaşabileceğim çünkü link veya benzerini paylaşırsam reklamdan uyarı alırım. Play Store'a eklersem de kaldırırlar. Yani yapacak bir şey yok. 😄
Size ulaşabileceğim bir adres verin oradan ulaşayım size.

Hocam bana atar mısınız linki? Çok güzel Beta Tester olurum. :D
Sorun burada başlayıp burada bitiyor. Link atarsam reklamdan uyarı alıyorum. 😄 Bu yüzden de tüm şevkim kırıldı.
Size ulaşabileceğim bir adres verin oradan ulaşayım size.
Yani bunu Play Store'a yükleyemedikten sonra pek bir anlamı yok bence. Sadece 1-2 kişi ulaşabilecek falan. ☹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı