Jw0w Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 167 Yer Côte d'Azur Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #141 Kendileri bitti de bekçileri başladı. Sen silah eğitimi aldın mı diyorum, almış kadar olduk diyor. Bu nasıl cevap cs mi oynattılar karakolda.
Kendileri bitti de bekçileri başladı. Sen silah eğitimi aldın mı diyorum, almış kadar olduk diyor. Bu nasıl cevap cs mi oynattılar karakolda.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Eylül 2020 #142 Kerem00 dedi: Az önce 3 tane öldürdüm, bence toplayacak adamı kalmadı. Genişletmek için tıkla... Son bir can havliyle tüm sürüyü getirir oraya. Kapat kapıyı pencereyi en iyisi.
Kerem00 dedi: Az önce 3 tane öldürdüm, bence toplayacak adamı kalmadı. Genişletmek için tıkla... Son bir can havliyle tüm sürüyü getirir oraya. Kapat kapıyı pencereyi en iyisi.
nativelinux Centipat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 64 21 Eylül 2020 #143 Ya bu havalar soğudumu acaba soğuk gibi sanki kandırıyormuş da gibi ya da çok sıcağa alıştı bünye sıcak hava soğuk mu geliyor ? İzmir den selamlar
Ya bu havalar soğudumu acaba soğuk gibi sanki kandırıyormuş da gibi ya da çok sıcağa alıştı bünye sıcak hava soğuk mu geliyor ? İzmir den selamlar
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 21 Eylül 2020 #144 Sylveon dedi: Özel istekle çağırıyorsunuz. Klasik ömrü pek uzun olmayan konulardan. Beğeni ve mesaj kasılır, daha sonra kavga çıkıp konu kitlenir bu kadar. Genişletmek için tıkla... Kızmayın bana ama fazla mı takıyorsunuz? Az biraz eğleniyoruz şurada, konu sapana/kilitlenene kadar tadını çıkarın. Beğeni ya da mesajın da bir anlamı yok bana göre. Kasmanın vereceği bir fayda yok ki, ödül vermiyorlar mesajı/beğenisi çok olana.
Sylveon dedi: Özel istekle çağırıyorsunuz. Klasik ömrü pek uzun olmayan konulardan. Beğeni ve mesaj kasılır, daha sonra kavga çıkıp konu kitlenir bu kadar. Genişletmek için tıkla... Kızmayın bana ama fazla mı takıyorsunuz? Az biraz eğleniyoruz şurada, konu sapana/kilitlenene kadar tadını çıkarın. Beğeni ya da mesajın da bir anlamı yok bana göre. Kasmanın vereceği bir fayda yok ki, ödül vermiyorlar mesajı/beğenisi çok olana.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.955 Makaleler 4 Çözümler 57 21 Eylül 2020 #145
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #146 nativelinux dedi: Ya bu havalar soğudumu acaba soğuk gibi sanki kandırıyormuş da gibi ya da çok sıcağa alıştı bünye sıcak hava soğuk mu geliyor? İzmir'den selamlar Genişletmek için tıkla... Gaziantepteyim öğlenler yanıyor bu saatler de güzel hava esinti var.
nativelinux dedi: Ya bu havalar soğudumu acaba soğuk gibi sanki kandırıyormuş da gibi ya da çok sıcağa alıştı bünye sıcak hava soğuk mu geliyor? İzmir'den selamlar Genişletmek için tıkla... Gaziantepteyim öğlenler yanıyor bu saatler de güzel hava esinti var.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 21 Eylül 2020 #147 cengover_ekin dedi: Son bir can havliyle tüm sürüyü getirir oraya. Kapat kapıyı pencereyi en iyisi. Genişletmek için tıkla... Pencerede hem sineklik var hem de kapalı da, kapının kapalı olması işe yaramıyor. Bir kere bir sivrisinek benden kaçmak için kapının altından dışarı çıkmayı başarmıştı. Dışarı çıkabiliyorsa yine kapının altından içeri de girebilir.
cengover_ekin dedi: Son bir can havliyle tüm sürüyü getirir oraya. Kapat kapıyı pencereyi en iyisi. Genişletmek için tıkla... Pencerede hem sineklik var hem de kapalı da, kapının kapalı olması işe yaramıyor. Bir kere bir sivrisinek benden kaçmak için kapının altından dışarı çıkmayı başarmıştı. Dışarı çıkabiliyorsa yine kapının altından içeri de girebilir.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #148 Arkadaşlar AMD Radeon kullanan varsa bir konuda bana yardımcı olabilir mi konumu etiketleyeyim iyi geceler.
Arkadaşlar AMD Radeon kullanan varsa bir konuda bana yardımcı olabilir mi konumu etiketleyeyim iyi geceler.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Eylül 2020 #149 Alpha Centauri dedi: Kızmayın bana ama fazla mı takıyorsunuz? Az biraz eğleniyoruz şurada, konu sapana/kilitlenene kadar tadını çıkarın. Beğeni ya da mesajın da bir anlamı yok bana göre. Kasmanın vereceği bir fayda yok ki, ödül vermiyorlar mesajı/beğenisi çok olana. Genişletmek için tıkla... Sapacak bir konu yok ortada zaten. Ama kilitlenebilir tabi. İnşallah gerek olmaz.
Alpha Centauri dedi: Kızmayın bana ama fazla mı takıyorsunuz? Az biraz eğleniyoruz şurada, konu sapana/kilitlenene kadar tadını çıkarın. Beğeni ya da mesajın da bir anlamı yok bana göre. Kasmanın vereceği bir fayda yok ki, ödül vermiyorlar mesajı/beğenisi çok olana. Genişletmek için tıkla... Sapacak bir konu yok ortada zaten. Ama kilitlenebilir tabi. İnşallah gerek olmaz.
Jw0w Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 167 Yer Côte d'Azur Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #150 Şu vuvuzelayı iki dakika alabilir miyim dayı.