Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 21 Eylül 2020 #161 Sivrisinek muhabbeti açılmış. Tam uykuya dalacakken kulağının dibinde bu sesi duyan, hışımla yatağından kalkıp yastıkla ortalığı ayağa kaldıran birileri var mı burada? Yalnız olmadığımı tescillemek istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sivrisinek muhabbeti açılmış. Tam uykuya dalacakken kulağının dibinde bu sesi duyan, hışımla yatağından kalkıp yastıkla ortalığı ayağa kaldıran birileri var mı burada? Yalnız olmadığımı tescillemek istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Eylül 2020 #162 Kılıç ⚔ dedi: Sivrisinek muhabbeti açılmış. Tam uykuya dalacakken kulağının dibinde bu sesi duyan, hışımla yatağından kalkıp yastıkla ortalığı ayağa kaldıran birileri var mı burada? Yalnız olmadığımı tescillemek istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sineği olmayan kişiler de videoyu izleyerek 3D sinek efekti verebilirler.
Kılıç ⚔ dedi: Sivrisinek muhabbeti açılmış. Tam uykuya dalacakken kulağının dibinde bu sesi duyan, hışımla yatağından kalkıp yastıkla ortalığı ayağa kaldıran birileri var mı burada? Yalnız olmadığımı tescillemek istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sineği olmayan kişiler de videoyu izleyerek 3D sinek efekti verebilirler.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #163 Gaziantep'te sivrisinek yok mutluyum
little horse Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 318 Çözümler 4 21 Eylül 2020 #164 Utku Oktay dedi: Sineklik, en güzel çözüm. Genişletmek için tıkla... Yaşım çok da büyük değil ve ev halkı içerisinde kaale alınan bir tip de değilim. Ancak cidden mantıklı bir şey şu sineklikler. Bir yakınımın evinde vardı. Tek sıkıntısı uzun kullanımda iğrenç bir görüntü yaratması.
Utku Oktay dedi: Sineklik, en güzel çözüm. Genişletmek için tıkla... Yaşım çok da büyük değil ve ev halkı içerisinde kaale alınan bir tip de değilim. Ancak cidden mantıklı bir şey şu sineklikler. Bir yakınımın evinde vardı. Tek sıkıntısı uzun kullanımda iğrenç bir görüntü yaratması.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.606 Makaleler 3 Çözümler 66 21 Eylül 2020 #165 Kılıç ⚔ dedi: Sivrisinek muhabbeti açılmış. Tam uykuya dalacakken kulağının dibinde bu sesi duyan, hışımla yatağından kalkıp yastıkla ortalığı ayağa kaldıran birileri var mı burada? Yalnız olmadığımı tescillemek istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ASMR
Kılıç ⚔ dedi: Sivrisinek muhabbeti açılmış. Tam uykuya dalacakken kulağının dibinde bu sesi duyan, hışımla yatağından kalkıp yastıkla ortalığı ayağa kaldıran birileri var mı burada? Yalnız olmadığımı tescillemek istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ASMR
little horse Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 318 Çözümler 4 21 Eylül 2020 #166 Kılıç ⚔ dedi: Sivrisinek muhabbeti açılmış. Tam uykuya dalacakken kulağının dibinde bu sesi duyan, hışımla yatağından kalkıp yastıkla ortalığı ayağa kaldıran birileri var mı burada? Yalnız olmadığımı tescillemek istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir de bir kulaktan diğer kulağa doğru gidip geliyorsa... Şu an bile tüylerim diken diken oldu.
Kılıç ⚔ dedi: Sivrisinek muhabbeti açılmış. Tam uykuya dalacakken kulağının dibinde bu sesi duyan, hışımla yatağından kalkıp yastıkla ortalığı ayağa kaldıran birileri var mı burada? Yalnız olmadığımı tescillemek istedim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir de bir kulaktan diğer kulağa doğru gidip geliyorsa... Şu an bile tüylerim diken diken oldu.
Jw0w Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 167 Yer Côte d'Azur Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #167 Goygoy yapıyoruz başlığında kimsenin goygoy yapmaması sorunsalı.
baran361 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 762 Çözümler 1 Yer california Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #168 Ufo361 dinleyen var mı?
A Alpha Centauri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2016 Mesajlar 3.554 Makaleler 4 Çözümler 89 21 Eylül 2020 #169 Kılıç ⚔ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 213 milyon görüntülenme mi? Bunca insan, bu videoyu neden açtı acaba? Birkaç saniye dinledim, şimdi kaşınıyorum.
Kılıç ⚔ dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 213 milyon görüntülenme mi? Bunca insan, bu videoyu neden açtı acaba? Birkaç saniye dinledim, şimdi kaşınıyorum.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 21 Eylül 2020 #170 Jw0w dedi: Goygoy yapıyoruz başlığında kimsenin goygoy yapmaması sorunsalı. Genişletmek için tıkla... Hocam uğraşıyoruz. İnşallah yapacağız bir süre sonra. Şimdilik alışma süreci.
Jw0w dedi: Goygoy yapıyoruz başlığında kimsenin goygoy yapmaması sorunsalı. Genişletmek için tıkla... Hocam uğraşıyoruz. İnşallah yapacağız bir süre sonra. Şimdilik alışma süreci.