cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 23 Eylül 2020 #1.791 arcaozen dedi: Arkadaşlar şu et işaretiyle kullanıcı nasıl etiketleniyor Genişletmek için tıkla... @ işaretinden sonra kullanıcı ismini yazmaya başlıyorsun. Sonra altta isimler çıkıyor. İsmi seçiyorsun.
arcaozen dedi: Arkadaşlar şu et işaretiyle kullanıcı nasıl etiketleniyor Genişletmek için tıkla... @ işaretinden sonra kullanıcı ismini yazmaya başlıyorsun. Sonra altta isimler çıkıyor. İsmi seçiyorsun.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 23 Eylül 2020 #1.792 @ÖLÜM HS cisi ÖLÜM HS cisi dedi: Alt+CTRL+Q yap ve kullanıcını adını yaz. Genişletmek için tıkla... ÖLÜM HS cisi dedi: Alt+CTRL+Q yap ve kullanıcını adını yaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
@ÖLÜM HS cisi ÖLÜM HS cisi dedi: Alt+CTRL+Q yap ve kullanıcını adını yaz. Genişletmek için tıkla... ÖLÜM HS cisi dedi: Alt+CTRL+Q yap ve kullanıcını adını yaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
ÖLÜM HS cisi Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 368 23 Eylül 2020 #1.793 acv dedi: Bunu da duydum ya... Genişletmek için tıkla... Ne demek istedin anlamadım. arcaozen dedi: @ÖLÜM HS cisi Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. Modaretörlük düşünüyorum
acv dedi: Bunu da duydum ya... Genişletmek için tıkla... Ne demek istedin anlamadım. arcaozen dedi: @ÖLÜM HS cisi Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. Modaretörlük düşünüyorum
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 23 Eylül 2020 #1.794 ÖLÜM HS cisi dedi: Sıkıntı yok. Modaretörlük düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Daha 40 fırın ekmek yemen lazım.
ÖLÜM HS cisi dedi: Sıkıntı yok. Modaretörlük düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Daha 40 fırın ekmek yemen lazım.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 23 Eylül 2020 #1.795 ÖLÜM HS cisi dedi: Ne demek istedin anlamadım. Genişletmek için tıkla... Technopat'da başka bir forumun kurallarından yakınan üye görmek alışıldık değil. Zamanla öğrenirsin.
ÖLÜM HS cisi dedi: Ne demek istedin anlamadım. Genişletmek için tıkla... Technopat'da başka bir forumun kurallarından yakınan üye görmek alışıldık değil. Zamanla öğrenirsin.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 23 Eylül 2020 #1.796 706143 dedi: Daha 40 fırın ekmek yemen lazım. Genişletmek için tıkla... Belli olmaz, bir bakarsın haftaya "BanHammer" sallıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://giphy.com/H99r2HtnYs492
706143 dedi: Daha 40 fırın ekmek yemen lazım. Genişletmek için tıkla... Belli olmaz, bir bakarsın haftaya "BanHammer" sallıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et https://giphy.com/H99r2HtnYs492
ÖLÜM HS cisi Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 368 23 Eylül 2020 #1.797 Herkes hayalini söylesin.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 23 Eylül 2020 #1.798 ÖLÜM HS cisi dedi: Herkes hayalini söylesin. Genişletmek için tıkla... Hayalim: Hayalimdeki her şeyin gerçek olması.
ÖLÜM HS cisi dedi: Herkes hayalini söylesin. Genişletmek için tıkla... Hayalim: Hayalimdeki her şeyin gerçek olması.
ÖLÜM HS cisi Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 368 23 Eylül 2020 #1.799 ÖLÜM HS cisi dedi: Herkes hayalini söylesin. Genişletmek için tıkla... Benim hayalim annemin oynadığım oyunlara karışmaması.
ÖLÜM HS cisi dedi: Herkes hayalini söylesin. Genişletmek için tıkla... Benim hayalim annemin oynadığım oyunlara karışmaması.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 23 Eylül 2020 #1.800 ÖLÜM HS cisi dedi: Herkes hayalini söylesin. Genişletmek için tıkla... Makine mühendisi olup bir yandan da yazılımla uğraşmak istiyorum.
ÖLÜM HS cisi dedi: Herkes hayalini söylesin. Genişletmek için tıkla... Makine mühendisi olup bir yandan da yazılımla uğraşmak istiyorum.