DoorKernel Femtopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 23 24 Eylül 2020 #2.971 Nyaa dedi: Ben açıkçası minimal, düz, çok renk içermeyen tasarımları daha çok seviyorum. O yüzden Windows 10 çok hoşuma gitmişti ilk çıktığı zamanlar, hele Windows 8 faciasından sonra. 7 bana yapabiliyorsak yapalım dermiş gibi gelir hep tasarım olarak. Genişletmek için tıkla... Ama şimdi Aero efektinin hakkını yiyemeyiz . O görünüşe o kadar az kaynak kullanımı .
Nyaa dedi: Ben açıkçası minimal, düz, çok renk içermeyen tasarımları daha çok seviyorum. O yüzden Windows 10 çok hoşuma gitmişti ilk çıktığı zamanlar, hele Windows 8 faciasından sonra. 7 bana yapabiliyorsak yapalım dermiş gibi gelir hep tasarım olarak. Genişletmek için tıkla... Ama şimdi Aero efektinin hakkını yiyemeyiz . O görünüşe o kadar az kaynak kullanımı .
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 24 Eylül 2020 #2.972 DoorKernel dedi: Ama şimdi Aero efektinin hakkını yiyemeyiz . O görünüşe o kadar az kaynak kullanımı . Genişletmek için tıkla... Hocam, 70 sayfayı okuyarak gelecek misiniz? Okursanız tebrik eder, ödülü sizinle de paylaşırım.
DoorKernel dedi: Ama şimdi Aero efektinin hakkını yiyemeyiz . O görünüşe o kadar az kaynak kullanımı . Genişletmek için tıkla... Hocam, 70 sayfayı okuyarak gelecek misiniz? Okursanız tebrik eder, ödülü sizinle de paylaşırım.
ÖLÜM HS cisi Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 368 24 Eylül 2020 #2.973 228522 dedi: Canlı dersler çok verimsiz. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle.
DoorKernel Femtopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 23 24 Eylül 2020 #2.974 cengover_ekin dedi: Hocam, 70 sayfayı okuyarak gelecek misiniz? Okursanız tebrik eder, ödülü sizinle de paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Sabahtan beri takip ediyorum, okumak zorunda mıyım Ekin bey?
cengover_ekin dedi: Hocam, 70 sayfayı okuyarak gelecek misiniz? Okursanız tebrik eder, ödülü sizinle de paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Sabahtan beri takip ediyorum, okumak zorunda mıyım Ekin bey?
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 24 Eylül 2020 #2.975 DoorKernel dedi: Sabahtan beri takip ediyorum, okumak zorunda mıyım Ekin bey? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Yoksa mesaj yazmanıza izin veremeyiz. Önceki goygoyları incelemeden yeni goygoy yapamazsınız.
DoorKernel dedi: Sabahtan beri takip ediyorum, okumak zorunda mıyım Ekin bey? Genişletmek için tıkla... Tabii ki. Yoksa mesaj yazmanıza izin veremeyiz. Önceki goygoyları incelemeden yeni goygoy yapamazsınız.
isomiso4856 Decapat Kek günü Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 273 Yer Bilecik Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #2.976 İyi akşamlar.
DoorKernel Femtopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 23 24 Eylül 2020 #2.977 cengover_ekin dedi: Tabii ki. Yoksa mesaj yazmanıza izin veremeyiz. Önceki goygoyları incelemeden yeni goygoy yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki.
cengover_ekin dedi: Tabii ki. Yoksa mesaj yazmanıza izin veremeyiz. Önceki goygoyları incelemeden yeni goygoy yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Peki.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 24 Eylül 2020 #2.978 isomiso4856 dedi: İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar. DoorKernel dedi: Peki. Genişletmek için tıkla... Okuduktan sonra sınav yapacağım. EBA üzerinden olacak. Bağlanamazsanız kalırsınız. Sistem çökerse de kalırsınız.
isomiso4856 dedi: İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar. DoorKernel dedi: Peki. Genişletmek için tıkla... Okuduktan sonra sınav yapacağım. EBA üzerinden olacak. Bağlanamazsanız kalırsınız. Sistem çökerse de kalırsınız.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 24 Eylül 2020 #2.979 İyi akşamlar genç arkadaşlar ve genç kalanlar, seviyorum burayı! Hadi bir el atın az kalmış 300'e.
ÖLÜM HS cisi Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 368 24 Eylül 2020 #2.980 cengover_ekin dedi: İyi akşamlar. Okuduktan sonra sınav yapacağım. EBA üzerinden olacak. Bağlanamazsanız kalırsınız. Sistem çökerse de kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya.
cengover_ekin dedi: İyi akşamlar. Okuduktan sonra sınav yapacağım. EBA üzerinden olacak. Bağlanamazsanız kalırsınız. Sistem çökerse de kalırsınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl ya.