Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 24 Eylül 2020 #3.101 706143 dedi: Etiketlerken kopyala yapıştır yaptım, gerçekten hangi dil bu? Genişletmek için tıkla... 2-3 Yıl önce "şekilli isim yazdırma" adı altında sitelerde oluşturduğum bir yazı tipi, bende bilmiyorum tam olarak.
706143 dedi: Etiketlerken kopyala yapıştır yaptım, gerçekten hangi dil bu? Genişletmek için tıkla... 2-3 Yıl önce "şekilli isim yazdırma" adı altında sitelerde oluşturduğum bir yazı tipi, bende bilmiyorum tam olarak.
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 24 Eylül 2020 #3.102 Konu aktifliğini kaybetti. Bence konudaki herkesin katılacağı bir Discord serveri açıp özgürce konuşalım orada. Server işi bende.
Konu aktifliğini kaybetti. Bence konudaki herkesin katılacağı bir Discord serveri açıp özgürce konuşalım orada. Server işi bende.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 24 Eylül 2020 #3.103 Tortue dedi: 2-3 Yıl önce "şekilli isim yazdırma" adı altında sitelerde oluşturduğum bir yazı tipi, bende bilmiyorum tam olarak. Genişletmek için tıkla... Kopyaladım Google'da arattım çıkan ilk şey Steam hesabın. Ben de arkadaşlık attım.
Tortue dedi: 2-3 Yıl önce "şekilli isim yazdırma" adı altında sitelerde oluşturduğum bir yazı tipi, bende bilmiyorum tam olarak. Genişletmek için tıkla... Kopyaladım Google'da arattım çıkan ilk şey Steam hesabın. Ben de arkadaşlık attım.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 24 Eylül 2020 #3.104 etol4040 dedi: Konu aktifliğini kaybetti. Bence konudaki herkesin katılacağı bir Discord serveri açıp özgürce konuşalım orada. Server işi bende. Genişletmek için tıkla... Bence hiç gerek yok.
etol4040 dedi: Konu aktifliğini kaybetti. Bence konudaki herkesin katılacağı bir Discord serveri açıp özgürce konuşalım orada. Server işi bende. Genişletmek için tıkla... Bence hiç gerek yok.
arcaozen Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 24 Eylül 2020 #3.105 Bence kaybetmedi aktifliğini sadece milletin bu sıralar işi var.
etol4040 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 943 Çözümler 6 24 Eylül 2020 #3.106 Tortue dedi: Bence hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bence iyi olur kural yok böyle konularda kural olunca aktifliğini hemen kaybediyor.
Tortue dedi: Bence hiç gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bence iyi olur kural yok böyle konularda kural olunca aktifliğini hemen kaybediyor.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 24 Eylül 2020 #3.107 arcaozen dedi: Bence kaybetmedi aktifliğini sadece milletin bu sıralar işi var. Genişletmek için tıkla... Aynen. Mesela ben akşam müsait oluyorum. Dün işten gelir gelmez uyumuşum o ayrı. etol4040 dedi: Bence iyi olur kural yok böyle konularda kural olunca aktifliğini hemen kaybediyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir ortam oluşabileceğini tahmin ediyorum hafiften, böylesi daha iyi. .
arcaozen dedi: Bence kaybetmedi aktifliğini sadece milletin bu sıralar işi var. Genişletmek için tıkla... Aynen. Mesela ben akşam müsait oluyorum. Dün işten gelir gelmez uyumuşum o ayrı. etol4040 dedi: Bence iyi olur kural yok böyle konularda kural olunca aktifliğini hemen kaybediyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl bir ortam oluşabileceğini tahmin ediyorum hafiften, böylesi daha iyi. .
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 24 Eylül 2020 #3.108 etol4040 dedi: Bence iyi olur kural yok böyle konularda kural olunca aktifliğini hemen kaybediyor. Genişletmek için tıkla... Aksine düzen sağlıyor kurallar, kurallar olmasaydı şimdiye kadar milyon tane hakaret olurdu.
etol4040 dedi: Bence iyi olur kural yok böyle konularda kural olunca aktifliğini hemen kaybediyor. Genişletmek için tıkla... Aksine düzen sağlıyor kurallar, kurallar olmasaydı şimdiye kadar milyon tane hakaret olurdu.
267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 24 Eylül 2020 #3.109 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 24 Eylül 2020 #3.110 267345 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok iyi ya. "TenH Yu"
267345 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok iyi ya. "TenH Yu"