Goygoy yapıyoruz hocam. Sadece merak ettim.
Yakında açık adressiniz nedir diye sorularda bekliyorum aslında bu geceyi eyfelde geçirmeyi düşünüyorum ama olsun (galiba açık adres verdim)
Goygoy yapıyoruz hocam. Sadece merak ettim.
Sevgili goygoycular, bugün nasılsınız?
Aga konu dışı olacak ama kullandığınız kulaküstü kulaklık var mı? Onun gibisi olmadı be dediğiniz?
Aga konu dışı olacak ama kullandığınız kulaküstü kulaklık var mı? Onun gibisi olmadı be dediğiniz?
Önem sırasına göre sıralayıp işlerini düzene sokarsın canını sıkma.Bir konu hakkında, beklemekten başka hiçbir şey yapamıyorum bu çok can sıkıcı diğer taraftan yapmam gereken işler var, bu da ayrı can sıkıyor. Düşünmeden hareket edemeyecek bir durumdayım, başka bir konuda tek bir seçim şansım var bu da ayrı bir can sıkıyor.(Keşke daha detaylı açıklayabilseydim.)
Her taraftan kapana kısılmış gibiyim, ama umurumda değilmiş gibi maden suyu içiyorum...
Bir de saçım dökülmeye başladı, beyazlaşıyordu zaten...
İngilizcemi geliştirmek için dizi izlemek istiyorum ama izlemek istediğim dizi hiç bir yerde İngilizce dublaj Türkçe altyazı yokİngilizcemi geliştirmeye çalışıyorum oyun oynuyorum iyi akşamlar.
Benim de Hyperx Cloud vardı ilk versiyon beyaz olan 4 sene kullandım ömrü mü doldu ne olduysa artık sağ tarafından ses vermiyor içindeki ipek kabloyu lehimleyebilen çıkmadı açıkçası. Keşke halen 250tl olsa aah ah.HyperX Cloud Stinger. Ben aldığım zaman ucuzdu. Şimdi almaya para yetmiyor.1 hafta önce bozuldu. Yeni kulaklık arıyorum. Bakalım. Eski kulaklık gibi olmayacak ama bakıyorum bir kulaklık 300 TL'ye.Keşke 230 TL'ye aldığım kulaklığı arkadaşıma hediye vermeseydim diyorum
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.