Goygoy yapıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili goygoycular, bugün nasılsınız?

Bir konu hakkında, beklemekten başka hiçbir şey yapamıyorum bu çok can sıkıcı diğer taraftan yapmam gereken işler var, bu da ayrı can sıkıyor. Düşünmeden hareket edemeyecek bir durumdayım, başka bir konuda tek bir seçim şansım var bu da ayrı bir can sıkıyor.(Keşke daha detaylı açıklayabilseydim.)
Her taraftan kapana kısılmış gibiyim, ama umurumda değilmiş gibi maden suyu içiyorum...

Bir de saçım dökülmeye başladı, beyazlaşıyordu zaten...

Bir konu hakkında, beklemekten başka hiçbir şey yapamıyorum bu çok can sıkıcı diğer taraftan yapmam gereken işler var, bu da ayrı can sıkıyor. Düşünmeden hareket edemeyecek bir durumdayım, başka bir konuda tek bir seçim şansım var bu da ayrı bir can sıkıyor.(Keşke daha detaylı açıklayabilseydim.)
Her taraftan kapana kısılmış gibiyim, ama umurumda değilmiş gibi maden suyu içiyorum...

Bir de saçım dökülmeye başladı, beyazlaşıyordu zaten...
Önem sırasına göre sıralayıp işlerini düzene sokarsın canını sıkma.

Aga konu dışı olacak ama kullandığınız kulaküstü kulaklık var mı? Onun gibisi olmadı be dediğiniz?

HyperX Cloud Stinger. Ben aldığım zaman ucuzdu. Şimdi almaya para yetmiyor :D.1 hafta önce bozuldu. Yeni kulaklık arıyorum. Bakalım. Eski kulaklık gibi olmayacak ama bakıyorum bir kulaklık 300 TL'ye.Keşke 230 TL'ye aldığım kulaklığı arkadaşıma hediye vermeseydim diyorum :D.

Aga konu dışı olacak ama kullandığınız kulaküstü kulaklık var mı? Onun gibisi olmadı be dediğiniz?
Ses kalitesine aşıktım ama her zamanki gibi kablodan dolayı bozulduğu için kulaklık iade etmiştim.
İngilizcemi geliştirmeye çalışıyorum oyun oynuyorum iyi akşamlar.
İngilizcemi geliştirmek için dizi izlemek istiyorum ama izlemek istediğim dizi hiç bir yerde İngilizce dublaj Türkçe altyazı yok :(. Tavsiyelere açığım. İstediğim dizi Ben 10 bulana çok minnettar olurum.

HyperX Cloud Stinger. Ben aldığım zaman ucuzdu. Şimdi almaya para yetmiyor :D.1 hafta önce bozuldu. Yeni kulaklık arıyorum. Bakalım. Eski kulaklık gibi olmayacak ama bakıyorum bir kulaklık 300 TL'ye.Keşke 230 TL'ye aldığım kulaklığı arkadaşıma hediye vermeseydim diyorum :D.
Benim de Hyperx Cloud vardı ilk versiyon beyaz olan 4 sene kullandım ömrü mü doldu ne olduysa artık sağ tarafından ses vermiyor içindeki ipek kabloyu lehimleyebilen çıkmadı açıkçası. Keşke halen 250tl olsa aah ah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı