- Makaleler
- 1
Tavsiyenizi dikkate alacağım. Türkçe dublajlla birlikte İngilizce altyazı mı tavsiye ediyorsunuz?
Yok hocam, tamamen İngilizce, altyazısız mümkünse.
Tavsiyenizi dikkate alacağım. Türkçe dublajlla birlikte İngilizce altyazı mı tavsiye ediyorsunuz?
Biraz ağır olmuyor mu sizce de? Moderatörlerin konuları düzenleme, raporlama bakma gibi tonla işi var; insalık hâli hata yapabilirler.
1 saatlik mesajı düzenleme özelliği bu yüzden var. Siz de birazcık dikkat edersiniz yazdığınıza, fena mı olur? Ben de hatalarım yüzünden ceza alıyorum, hepsini de hak ettiğim için aldım.Bende yazım kurallarına uymayayım o zaman insanlık hali hata yapabilirim (hatam 1 saate mâl oluyor)
Biraz ağır olmuyor mu sizce de?
Konuyu kilitlettireceksin dostum. Sadece bir uyarı. Tamam, ben de itiraz ederim ama unutur giderim.1 gün sırf boşluk hatasından dolayı ban yedim. Sence ağır olmuyor mu? "İnisiyatif" kelimesini övmeyin, yoksa Amerikan polisi gibi olur.
İlk kez yaptığım bağlaçları ayrı yazmadığım gerekçesiyle 1 hafta ceza almıştım. Konuştum moderatör arkadaşlarla sağolsunlar 1 güne yakın bir zaman sonra açıldı.Bende yazım kurallarına uymayayım o zaman insanlık hali hata yapabilirim (hatam 1 saate mâl oluyor)
Konuyu kilitlettireceksin dostum. Sadece bir uyarı. Tamam, ben de itiraz ederim ama unutur giderim.
İlk kez yaptığım bağlaçları ayrı yazmadığım gerekçesiyle 1 hafta ceza almıştım. Konuştum moderatör arkadaşlarla sağ olsunlar 1 güne yakın bir zaman sonra açıldı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.