Siyah temaya alıştıktan sonra bir daha aydınlık tema kullanamıyorsunuz. Tabii, ilk başta garip geliyor ama bir kere alıştıktan sonra geri dönüşü olmuyor.
Arkadaşlar bunu gelin bana yardım edin diye söylemiyorum ama gelip bana yardım edebilirsiniz.
Arkadaşlar hiçbir yabancı forumda şu iğrenç sorunun çözülememesine ne diyorsunuz adam şu sorun için kasasını değiştirip çözememiş.
GTA 5 uzaktaki nesneler piksel hatta yakındakilerde piksel geliyor. Artik foroğraf atamayacağım çünkü o kadar kaliteli bir fotoğraf makinem yok şöyle anlatayım bir nesne bayağı piksel piksel bunlar. Çok küçük pikseller ama inanilmaz göze çarpiyor oyun ayarlarim Full anisotropic filtering 16X'de...
www.technopat.net
Not : Şimdi farkettim bu sorunu yaşayan yok (Galiba) yani yabancılar uzaktaki nesnelerin böyle görünmesinden yani AA dan yakınıyor benimki yakındaki nesneler içinde geçerli.
Sizin gibi yeni katılan bir üye vardı, ama türkçesi çok bozuktu. Bir ay sonra bir mesajına denk geldiğimde şok oldum, yazımı ve cümle kurma sorunlarından eser kalmamıştı, şakır şakır konuşabiliyordu. Bu forumun türkçemize verdiği önem gerçekten harika.
Benim Türkçe'min gelişmesinde ilkokuldaki edebiyat hocamın çok emeği var. Her hafta bana ödev veriyordu, kompozisyon yaz gel diyordu. Tavsiye ederim, hem hayal gücünüzü geliştiriyor, hem betimleme, hem de daha düzgün yazıyorsunuz. Bazen devrik cümle kurmamın nedeni o hocadır hep.
Siyah temaya alıştıktan sonra bir daha aydınlık tema kullanamıyorsunuz. Tabii, ilk başta garip geliyor ama bir kere alıştıktan sonra geri dönüşü olmuyor.