- Makaleler
- 1
Ya bu forumda konu nasıl değişiyor anlamadım takip edemiyorum ya.
Konu takibi için özel eğitim verilir, 5 dakikada teslim edilir. Özel eğitimci ayağınıza geldi.
Ya bu forumda konu nasıl değişiyor anlamadım takip edemiyorum ya.
Ya bu forumda konu nasıl değişiyor anlamadım takip edemiyorum yahu.
Windows’ta ki gibi uptime bakabilsek kullandığım cihaz küfür eder bana sanırım.YouTube'de donma sorunu yeniden başlatınca düzelebilir belki. Düzenli olarak kapatıp açmak gerek.
Yazılım ürünleri uzun süre açık kalınca sapıtıyor. Ara sıra RAM'in boşaltılması gerekiyor. RAM'i boşaltmanın tek yolu da kapatıp açmak. Hatta kapatıp açmak bu yüzden sorunları çözüyor.Düzenli olarak kapatıp açmak nedir? Mekanik alet mi çalıştırıyoruz?
Hangi cihaz? Bana EMUI 10 gelmeyecek, P20 Lite kullanıyorum.EMUI'ı ben de seviyordum, EMUI 10 gelene kadar. İçine ettiler bence. Chrome takılıyor sürekli, ana ekrana dönüp geri gelmem gerekiyor. Diğer modellerde sıkıntı olmamış olabilir ama bizim model bu güncellemeyle sapıttı. Kilit ekranı arka planları güncellenmiyor vs. gibi problemler var.
Sihirli değnek gibi bir şey.İşe yarıyor valla.![]()
Ooo öyle oluyor mu ya neyse o zaman alın size sınırsız konu : Amerikan Başkanı Bu Kafayla Nasıl Başkan ?Ben kafama göre yazıyorum.![]()
Bilgisayar mühendisleri boşa okuyor. Gelsinler buraya, azıcık eğitim alsınlar.Sihirli değnek gibi bir şey.Sorun mu yaşıyorsun? Aç kapa yap, bir şeycik kalmaz.
Bende de 6s var. Geçen gün ki gelen güncelleme ile Ramiz dayı edasıyla son bir şarkı isteğini yaptı.İlk çıktığı zaman 6S almıştım Jailbreak yapmak için kaç seneden beri kullanıyorum, yetiyor be. Belki 12 alırız, neye niyet neye kısmet.
Mate 10 Pro. Gelmese daha iyi, cidden.Hangi cihaz? Bana EMUI 10 gelmeyecek, P20 Lite kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.